Ropo Capital - Ropo Online

Maksuneuvonnassamme on ruuhkaa – Ropo Online palvelee 24/7

Asiakaspalvelussamme on valitettavasti ruuhkaa, joten puheluihin ja viesteihin vastaaminen vie tällä hetkellä tavallista kauemmin. Pahoittelemme viivästystä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Jotta asiasi saataisiin mahdollisimman nopeasti käsittelyyn, suosittelemme käyttämään Ropo Online -verkkopalvelua, jossa voit hoitaa maksuasiasi itsenäisesti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla osoitteessa: www.ropo-online.fi. Ropo Onlinessa on myös chat-palvelu, josta saat henkilökohtaista neuvontaa ma–pe klo 8–20.

Ropo Online

Ropo Onlinesta löydät laskut ja maksuvalvontakirjeet aina ensimmäisestä laskusta muistutus- ja perintäkirjeisiin saakka. Voit mm. maksaa laskun, tallentaa laskun kopion sekä tehdä maksujärjestelyjä ja eräpäivän siirtoja. Lisäksi voit ilmoittaa tilinumeron liikamaksun palautusta varten tai valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asioita omasta puolestasi.


Tarkista, löytyisikö vastaus kysymykseesi Ropon UKK:sta

Olemme koostaneet avuksesi Ropon Usein kysytyt kysymykset -sivun, josta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.