Muistutus ja perintä

Muistutus- ja perintäpalvelumme on rakennettu yhdeksi kokonaisuudeksi tukemaan laskutusta. Maksujen valvonnasta ei tarvitse huolehtia, kun prosessi etenee automatisoidusti laissa säädettyjen ja asiakkaan kanssa sovittujen käytäntöjen mukaisesti. Palvelumme avulla myöhästyneistä maksuista huomauttaminen hoituu tehokkaasti ja järjestelmällisesti.

Saatavien hallinta on nopeamman kassavirran edellytys. Automatisoitu muistutus- ja perintäpalvelu minimoi rutiinityöt ja vapauttaa resursseja ydinliiketoimintaan. Palveluun yhdistettävä juridinen osaaminen takaa saatavien ammattitaitoisen ja tehokkaan hallinnan hyvää perintätapaa noudattaen. Tehokas saatavien hallinnan kokonaisuus vaikuttaa merkittävästi asiakkaan maksukäyttäytymiseen ja pienentää luottotappioriskiä.

Palvelukokonaisuutta voi täydentää myös kattavalla luottotietopalvelulla, jonka avulla voidaan selvittää asiakkaan maksuvalmiutta ja arvioida maksukykyä. Luottotietopalvelu on tehokas keino hallita ja pienentää luotonantoon sisältyviä riskejä.

Ota yhteyttä » Jätä lasku perintään »

 

Haluatko lisätietoja? Asiantuntijamme auttavat mielellään.
Puh. 030 688 6600 | myynti@ropocapital.fi