Maksuvalvonta ja tilitykset

Automatisoitu reskontravalvonta minimoi tilityksiin liittyvän manuaalisen työn ja käynnistää automaattisesti muistutus- ja perintätoimet.

Pitkälle automatisoitu laskutuksen kokonaisuus mahdollistaa resurssien vapauttamisen rutiinitöistä kuten maksujen valvonnasta ja myyntireskontran hoidosta. Kun suoritukset kohdistetaan avoimiin saataviin automaattisesti, ei maksuvalvontaan tarvitse käyttää resursseja. Laskun tila päivittyy rajapintojen kautta automatisoidusti myös asiakkaan omiin järjestelmiin.

Ropon automatisoitu maksuvalvonta sisältää maksusuoritusten tilittämisen viitteellisinä, jolloin suoritukset voidaan kohdistaa viitteen avulla automaattisesti asiakkaan reskontraan. Viivästyskorkojen ja kulujen tilitykset on mahdollista tehdä joko viitteellisenä tai ilman viitettä. Rajapinnan avulla myös ohisuorituksista saatava tieto voidaan lähettää automatisoidusti Ropolle ja Ropon reskontra-asiantuntijat vastaavat tilitysten kohdistamisesta.

Laskun tilaa seurataan automatisoidusti koko laskun elinkaaren ajan. Eräpäivien ylittyessä muistutus- ja perintätoimet aloitetaan automaattisesti tarkasti määritellyn prosessin mukaisesti.

  • Reskontra aina ajan tasalla
  • Automatisoitu maksuvalvonta
  • Automatisoitu muistutus- ja perintäprosessi
  • Aineistot myös kirjanpitoon

Reskontravalvonta on osa laskun elinkaaripalveluamme. Elinkaaripalveluun sisältyy reskontravalvonnan lisäksi laskujen välitys, automatisoitu muistutus- ja perintäpalvelu, reaaliaikainen raportointi sekä maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu.

Maksuvalvonta ja tilitykset

Haluatko lisätietoja? Asiantuntijamme auttavat mielellään.
Puh. +358 30 688 6553 | myynti@ropocapital.fi