Laskurahoitus

Ropon laskurahoitus on joustava ja helppo tapa tasata kassan kausivaihtelua, nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiutta. Yli kolme vuotta rahoituspalvelua käyttäneistä asiakkaista 92 % arvioi kassankierron nopeutuneen Ropon laskurahoituksella.

Laskusaatavarahoituksemme on suunniteltu erityisesti pk-yritysten tarpeisiin vakauttamaan kassaa ja helpottamaan talouden hallintaa. Laskusaatavarahoituksella asiakkaamme saavat laskuihin sitoutuneen pääoman käyttöönsä heti riippumatta laskun eräpäivästä tai asiakkaan maksuviiveistä. Laskusaatavarahoitus on varma tapa saada maksusuoritus laskuista nopeasti ja ilman maksuviiveitä.

Saatavien myynti on tehokas tapa parantaa luotonhallinnan kokonaisuutta ja siirtää luottotappiot osaksi kassavirtaa. Säännöllinen saatavakauppa parantaa liiketoiminnan ennustettavuutta ja mahdollistaa kassavirran optimoinnin.

Rahoitus toimii molemmissa tapauksissa joustavasti niin kuin itse haluat. Voit valita itse, haluatko rahoittaa yhden vai useampia laskuja, ja koko prosessin voit hoitaa alusta loppuun asti sähköisesti.

Laskurahoitus

Haluatko lisätietoja? Rahoitusasioissa palvelemme arkisin klo 9-16.30
Puh. +358 30 688 6553 | rahoitus@ropocapital.fi