Facebook LinkedIn Twitter Email

Palvelut

Asiakkaamme tarvitsee vain yhden kumppanin laskutukseen. Tarjoamme palvelun, jonka avulla laskutus hoidetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla teknologiaa ja asiantuntemustamme hyödyntäen. Varmistamme, että asiakkaalla on täysi näkyvyys laskutuksen eri vaiheisiin ja autamme asiakasta menestymään laskutusdataa hyödyntämällä.

Palvelumallimme perustana on pitkälle automatisoitu laskutuksen kokonaisuus, johon sisältyy koko laskun elinkaaren hallinta laskujen välityksestä reskontravalvontaan, muistutus- ja perintätoimiin sekä laskurahoitukseen. Rakennamme asiakkaan liiketoimintaa tukevan ratkaisun, jossa yhdistyvät alan parhaat käytännöt, vakioidut toimintamallit ja vahva toimialatuntemus.

Vahvuuksiamme ovat manuaalisen työn minimoinnin lisäksi asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi tehty palveluiden käyttöönotto sekä monipuolinen ja reaaliaikainen raportointi. Laskutuksen luvut ja statistiikka ovat asiakkaamme seurattavissa 24/7.

Olemme strateginen kumppani, jonka kanssa yhteistyötä rakennetaan pitkäjänteisesti. Kilpailemme teknologialla, käyttökokemuksella ja parhaalla asiantuntemuksella.