Maksuneuvonta

Laskun elinkaaripalveluun sisältyy kattava asiakaspalvelu, jossa hoidetaan kaikki maksamiseen liittyvät yhteydenotot ennakoivasta maksusuunnittelusta perintävaiheen maksujärjestelyiden tekemiseen.

Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakkaita maksamiseen liittyvissä asioissa henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse ja verkossa Ropo Onlinen chatin kautta.

Maksuneuvonta sisältyy laskun elinkaaripalveluun sekä muistutus- ja perintäpalveluun. Laskun elinkaaripalvelussa asiakaspalvelumme hoitaa maksamiseen liittyvät yhteydenotot heti ensimmäisestä laskusta lähtien. Palveluumme kuuluu ennakoivassa maksusuunnittelussa auttaminen ja maksujärjestelyt, mutta myös perintävaiheen maksusuunnitelmien teko.

Muistutus- ja perintäpalvelussa maksuneuvontamme vastaa yhteydenottoihin muistutus- ja perintäkirjeiden osalta.

Palvelemme arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–15 välisenä aikana suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Maksuasiat kuntoon myös verkon kautta
Ropo Online -palvelussa maksaminen ja maksujärjestelyt onnistuvat verkossa myös itsenäisesti. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen jälkeen palvelussa voi tehdä yksinkertaisia maksujärjestelyjä itsenäisesti – laajemmat maksujärjestelyt onnistuvat chatin kautta asiakasneuvojan kanssa keskustellen.

Maksuneuvonta

Haluatko lisätietoja? Asiantuntijamme auttavat mielellään.
Puh. +358 30 688 6553 | myynti@ropocapital.fi