Laskujen välitys

Hoidamme kaikki laskujen lähetykseen liittyvät rutiinit tulostuksesta ja kuorituksesta lähtien. Laskut toimitetaan asiakkaan valinnan mukaan sähköisesti verkko- tai e-laskuna, kirjepostina tai sähköpostilla.

Ropon avulla hoidettu laskujen välitys vapauttaa resurssit rutiinityöstä. Asiakkaalle laskun luonti on ainut manuaalinen työvaihe. Laskun voi luoda suoraan Ropo 24 -järjestelmässä tai käytössä olevan laskutusohjelman kautta, josta tieto siirretään rajapinnan kautta Ropo 24:ään. Järjestelmässämme on valmiit rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin, joten käyttöönotto on vaivatonta.

Palveluumme sisältyy kattava raportointi, joka avaa laskutuksen luvut ja statistiikan reaaliajassa asiakkaan käyttöön. Reaaliaikainen raportointi helpottaa seurantaa mm. laskutuksen sähköisyysasteen kehityksen ja eri jakelukanavien osalta.

Lasku räätälöidään asiakkaan ulkoasutoiveiden mukaisesti. Lasku tavoittaa asiakkaan tehokkaasti ja on siksi myös erinomainen viestintäkanava. Laskun ulkoasua määrittäessä otetaan huomioon myös ilmoitus- /mainospaikat, jolloin laskua voidaan käyttää osana viestintää ja markkinointia. Laskun mukaan voi lisätä myös liitteitä, jotka tulostuvat laskun yhteydessä. Asiakas voi lisätä liiteitä ja muokata laskuaineiston sisältöä lähetykseen asti itsenäisesti Ropo 24:n kautta.

Palvelu mukautuu erikokoisten yritysten tarpeisiin riippumatta siitä, lähetetäänkö samalla kertaa yksittäisiä tai suurempia määriä kirjeitä. Toimitamme laskusi asiakkaallesi oikeaan aikaan ja heidän toivomallaan tavalla. Palvelumme kattaa kaikki käytetyimmät toimitustavat.

Jakelukanavat

  • Paperitulostus (sis. Tulostus-, kuoritus- ja postituspalvelu)
  • Suoramaksulasku
  • Yritysten verkkolasku
  • Kuluttajan e-lasku
  • Sähköpostilasku
  • Factoring-lasku
  • Mobiililasku

Laskujen välitys on osa laskun elinkaaripalveluamme. Elinkaaripalveluun sisältyy laskujen välityksen lisäksi reskontravalvonta ja automatisoitu muistutus- ja perintäpalvelu, reaaliaikainen raportointi sekä maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu.

Laskujen välitys

Haluatko lisätietoja? Asiantuntijamme auttavat mielellään.
Puh. +358 30 688 6553 | myynti@ropocapital.fi