Ropo Capital - Sami Levy

Ropo Capital Suomen maajohtaja vaihtuu

Ropo Capital -konsernin kaupallinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Sami Levy on nimitetty yhtiön väliaikaiseksi maajohtajaksi Suomeen 26.3.2024 alkaen.

Ropo Capital hakee Suomeen uutta maajohtajaa. Siirtymäkauden ajan Ropon toimintaa Suomessa johtaa oman tehtävänsä ohella Sami Levy, jolla on pitkä kokemus Suomen organisaatiosta, markkinasta ja asiakaskunnasta.

Vuodesta 2011 konsernissa toiminut Levy tulee työskentelemään tiiviisti tukien erinomaista palvelukokemusta ja varmistaen sujuvan siirtymän, kun uusi maajohtaja nimitetään.

“Ropon kasvumatka pohjaa vahvaan teknologiaosaamiseen ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, jonka tehtävänä on yhdistää kaikki laskutukseen liittyvät toiminnot ja tehdä kokonaisuuden hallinnasta helppoa ja läpinäkyvää. Olemme markkinajohtaja Suomessa, mutta meillä on vielä paljon kasvuvaraa myös täällä. Nyt etsimme tavoitteellista ja kasvun nälkäistä maajohtajaa, jonka johtamisfilosofian ytimessä ovat asiakaskokemus, korkea laatu, tiimihenki ja eri sidosryhmät kattava yhteistyö”, kertoo Ropo Capital -konsernin toimitusjohtaja Ilkka Sammelvuo.


Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelumme kattaa koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontran hoitoon, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen raportointiin. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 400 talouden ammattilaista. Päätoimipisteemme on Kuopiossa. Vuosittain palvelumme kautta lähetetään noin 180 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia.