Facebook LinkedIn Twitter Email

Vastuullisuus

Vastuullisuus on keskeinen osa Ropo Capitalin strategiaa ja arvomaailmaa. Vastuullisuustyömme ytimessä ovat inspiroiva työympäristö, vastuullinen palvelutuotanto ja ilmastoystävällinen laskun elinkaari. Haluamme tarjota asiakkaillemme palvelun, joka on entistäkin digitaalisempi, dataohjautuvampi ja kokonaisvaltaisesti vastuullinen.

Luottamus on Ropo Capitalin liiketoiminnan perusta. Vastaamme yritysten tärkeimpien prosessien toimivuudesta koko laskun elinkaaren ja rahaliikenteen osalta laskujen välityksestä reskontraan ja saatavien hallintaan. Uskomme, että vastuullisuus jokaisella liiketoiminnan osa-alueella on ainut tapa ylläpitää luottamusta ja vahvistaa kestävän kasvun edellytyksiä.

Palveluamme ja onnistumistamme mitataan sekä suhteessa asiakkaisiimme että heidän asiakkaisiinsa, ja se näkyy myös vastuullisuusstrategiamme painopisteissä. Vastuullisuustyömme ytimessä ovat ihmiset: asiakkaat, asiakkaamme asiakkaat ja meidän omat ropolaiset.

Lisäksi strategiassamme painotetaan ympäristövaikutusten ja kestävän luotonhallinnan merkitystä. Palveluidemme avulla meillä on mahdollisuus vähentää laskutuksen ympäristökuormitusta ja edistää vastuullista luotonantopolitiikkaa sekä hyvää maksumoraalia.

Vastuullisuusraportti 2023