Ropo Capital - Ropo Online 500x500

Ålandsbanken Ropo Onlinen verkkopankkivalikoimaan

Olemme täydentäneet Ropo Onlinen verkkopankkivalikoimaa Ålandsbankenilla. Palvelu kattaa laajasti kotimaiset verkkopankit, joiden tunnuksilla Onlinessa voi tunnistautua ja hoitaa maksuasioita itselleen sopivana ajankohtana 24/7.

Onlinen käytettävyyttä on parannettu myös tuomalla kaikki tunnistautumisvaihtoehdot heti ensimmäiselle kirjautumissivulle, mikä sujuvoittaa palveluun tunnistautumista.

Ropo Online -verkkopalvelun käytettävyyden parantaminen on keskeinen osa monikanavaisen asiakaspalvelumme kehittämistä ja digitaalisen asiakaskokemuksen parantamista. Seuraamme jatkuvasti Ropo Onlinen digitaalisuusastetta sekä käyttäjien tyytyväisyyttä ja käyttökokemusta, jotta voimme nopeasti reagoida verkkopalveluumme liittyviin kehitystarpeisiin.

Tietoa kerätään mm. Ropo Onlinessa olevalla kyselyllä, jossa palautetta voi antaa helposti palvelusta poistuttaessa. Selvitämme Onlinessa asioineiden tyytyväisyyttä myös vuosittaisella yrityskuva- ja asiakaskokemustutkimuksella. Viimeisimmän kyselyn mukaan asiakaspalvelussamme asioineista tyytyväisimpiä ovat Ropo Onlinessa asioineet, jotka antoivat palvelulle arvosanaksi 8/10.

Onlinessa asioidaan mielellään silloin, kun kyse on erääntymättömistä laskuista tai itsepalveluna hoituvista rutiini-ilmoituksista. Suurin osa Ropo Onlinessa tehdyistä toimenpiteistä koskee maksamista tai eräpäivän siirtoa.


Ropo Online -palvelussa voi hoitaa maksuasioita itsenäisesti 24/7. Palvelussa voi tarkistaa laskun tilanteen ja maksaa laskun, siirtää eräpäivää, tehdä maksusuunnitelman, ilmoittaa tilinumeron liikamaksun palautusta varten tai valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asioita omasta puolesta. Onlinen chatista saa henkilökohtaista neuvontaa ma–pe klo 8–20 ja la klo 10–15. Muina aikoina maksuasioissa auttaa virtuaalinen apuri Ropobotti. ropo-online.fi