Puhas Oy laajentaa yhteistyötään Ropon kanssa

Pohjois-Karjalassa toimiva jätehuoltoyhtiö Puhas Oy laajentaa yhteistyötä Ropo Capitalin kanssa ottamalla käyttöön Ropon laskun elinkaaripalvelun. Jatkossa Ropo vastaa Puhas Oy:n laskujen välityksen lisäksi myös saatavien hallinnan kokonaisuudesta ja maksuneuvonnasta.

Useita vuosia jatkunut yhteistyö laskujen operoinnin osalta luo vakaan pohjan kumppanuuden laajentamiselle.

Laskun elinkaarimalliin siirtyminen virtaviivaistaa Puhas Oy:n laskutusprosessia. Uudistus helpottaa laskutuksen eri osa-alueiden seurantaa, automatisoi maksuvalvonnan ja tuo käyttöön Ropon kattavat raportointiratkaisut.

Viiden kunnan omistama Puhas Oy tuottaa lakisääteisesti kuuluvat jätehuollon palvelutehtävät osakaskuntiensa puolesta. Yhtiön toimialueella on noin 113 000 asukasta. Jäsenkuntien jätehuollon maksuvalvonta hoidetaan jatkossa kokonaisuudessaan Ropo 24 -järjestelmällä.

– Omaan teknologiaan perustuva laskun elinkaaripalvelumme mahdollistaa yksilöllisten ratkaisujen rakentamisen toimialan erityisvaatimukset huomioiden, toteaa Ropon asiakkuusjohtaja Henry Pärssinen.

Puhas Oy:n palvelukokonaisuuden laajentuminen vahvistaa entisestään Ropon asemaa markkinajohtajana jätetoimialan elinkaaripalvelun toimittajana. Puhas Oy:n lisäksi Ropon referenssiasiakkaista jätehuoltoalalla ovat mm. Lakeuden Etappi, Kiertokapula ja Jätekukko.

Lisätietoja:
Henry Pärssinen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital Oy, p. 044 783 8782 , henry.parssinen@ropocapital.fi
Marja-Riitta Mutka, hallintojohtaja, Puhas Oy, p. 040 537 1340 , marja-riitta.mutka@puhas.fi


Ropo Capital
Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Työllistämme noin 260 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 10 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. Välitämme joka kuudennen laskun Suomessa ja yli puolet kaikista suomalaisten sähkölaskuista.
www.ropocapital.fi

Puhas Oy
Puhas Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Palveluihimme kuuluvat mm. jätteenkuljetuspalvelut, Kontiosuon jätekeskus, jäteasemat ja jätehuollon palveluneuvonta. Teemme työtä yhdessä kuntalaisten kanssa – asukkaiden etu mielessämme.
www.puhas.fi