Ropo Capital - Ropo Online

Ropo Online laajenee – maksuasiat hoituvat nyt entistäkin kätevämmin verkossa

Ropo Online -palvelun laajennuksen myötä henkilöasiakas voi hoitaa maksuasioita itsenäisesti verkossa entistäkin kattavammin. Aiemmin palvelussa on voinut hoitaa perintään liittyviä maksujärjestelyjä, mutta nyt palvelusta löytyvät kaikki laskut ja maksuvalvontakirjeet aina ensimmäisestä laskusta muistutus- ja perintäkirjeisiin saakka.

Ropo Onlinessa voi mm. maksaa laskun, tallentaa laskun kopion sekä tehdä maksujärjestelyjä ja eräpäivän siirtoja. Lisäksi palvelussa voi ilmoittaa tilinumeron liikamaksun palautusta varten tai valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asioita omasta puolesta. Laajempien maksusuunnitelmien osalta Ropon maksuneuvonta palvelee Onlinen chatin kautta.

Palvelua laajentamalla halutaan tarjota kuluttaja-asiakkaille mahdollisimman kattava verkkopalvelu, jossa voi hoitaa tavallisimmat maksuasiat asiakkaalle parhaiten sopivalla hetkellä 24/7. Henkilökohtainen palvelu on tuotu osaksi itsepalvelukanavaa chatin muodossa. Ropo Onlinen chat palvelee arkisin klo 9–16.30 (1.7.2020 alkaen arkisin 8–20).

Onlinen chat-palvelu on palvellut perintään liittyvien asioiden lisäksi laajemmin myös maksamisen ja laskujen osalta maaliskuusta lähtien. Chatin käyttöastetta seurataan ja palveluaikoihin tehdään tarvittaessa muutoksia. Chat-aikojen ulkopuolella maksuneuvontaan voi Ropo Onlinessa jättää yhteydenottopyynnön. Puhelimitse asiakasneuvojamme ovat tavoitettavissa arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10 –15 numerosta 09 856 080 45.

Online-palvelusta löytyy myös Usein kysyttyjen kysymysten -osio, johon olemme koostaneet neuvoja ja vastauksia tyypillisimpiin maksu- ja perintäasioita koskeviin aiheisiin.

Ropo Onlinen laajentaminen yrityskäyttöön on myös osittain aloitettu. Jo nyt tehdyn uudistuksen myötä yritykset näkevät Ropo Onlinessa avoinna olevat laskunsa – perintään ehtineiden maksuasioiden hoitaminen tulee yrityskäyttöön seuraavassa kehitysvaiheessa.


Näin käytät Ropo Onlinea

 1. Ropo Onlineen kirjaudutaan omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla osoitteessa www.ropo-online.fi.
 2. Laskuja voi hakea syöttämällä
  • laskun numeron, maksuviitteen ja postinumeron, jotka löytyvät laskulta
  • maksuvalvontakirjeen asianumeron ja Ropo Online -tunnuksen, jotka löytyvät maksuvalvontakirjeestä
 3. Ropo Onlinessa voit:
  • tarkistaa laskun tilanteen, maksaa sen tai tallentaa siitä kopion
  • siirtää laskun eräpäivää
  • tehdä perinnässä olevalle laskulle maksusuunnitelman
  • ilmoittaa tilinumeron mahdollisia liikasuoritusten maksun palautuksia varten
  • valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan maksu- ja perintäasioita omasta puolesta
 4. Jos tarvitset apua Ropo Onlinen käytössä, voit kysyä neuvoa Chat-palvelussa (ma-pe klo 9-16.30) tai soittamalla asiakaspalveluumme (ma-pe klo 8-20, la 10-15).