Facebook LinkedIn Twitter Email

Ropo Liiketoiminta ja kehitys

Taataksemme sekä asiakkaiden että Ropon taloudellisen menestyksen, meillä työskentelee joukko tarkkoja ja kekseliäitä taloushallinnon, data-analytiikan, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisia.

Tämä porukka ahkeroi sujuvamman arjen puolesta ja vastaa siitä, että ropolaisten päivittäinen elämä toimistoilla sujuu mutkitta ja asiantuntijat saavat syventyä työtehtäviensä hoitamiseen mahdollisimman fiksulla ja tehokkaalla tavalla.

Työ on soljuvaa tasapainoilua vakiintuneiden rutiinien ja innovatiivisten kehityshankkeiden parissa, siksi tätä porukkaa voisikin kutsua organisoinnin ammattialaisiksi. He ovat joukko erilaisella osaamisella varustettuja asiantuntijoita, joista jokaisella on omat vastuualueensa. He tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään sekä muiden ropolaisten ja olennaisimpien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Nämä ihmiset muodostavat sisäisen asiakaspalvelutiimin Ropon menestyksen tekijöille. Vaikka jokainen heistä on omanlaisensa persoona, niin heitä yhdistää oma-aloitteisuus, aito halu kohdata ihmisiä, palveluhenkisyys sekä jämäkkä ja kehittävä työote.

Avoin hakemus