Facebook LinkedIn Twitter Email

Ropo Palvelut

Asiakkaan kokema laatu ja luottamus ovat meille tärkeitä asioita. Meillä työskenteleekin iso joukko liiketalouden ammattilaisia, jotka opastavat asiakkaitamme laskutus- ja perintäasioissa. Nämä tyypit pitävät hyvää huolta asiakkaistamme ja tekevät palvelustamme ensiluokkaisen kokemuksen.

Asiakaspalvelutehtävissä toimivat ropolaiset ovat aina valmiina auttamaan ja keksimään ratkaisun asiakkaan ongelmaan. Heillä on taito käsitellä erilaisia ihmisiä ja kyky pysyä tyynenä tiukankin paikan tullen. Asiakaspalvelijoitamme yhdistää intohimo työskennellä tavoitteellisella otteella ja aito halu löytää ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Asiakas- ja palveluneuvojiemme mukaan parasta Ropolla on rempseä ja monipuolinen yrityskulttuuri, johon mahtuu kokemustaustaltaan erilaisia yksilöitä. Porukkaan pääsee helposti mukaan ja aikaa vietetään aktiivisesti yhdessä myös työn ulkopuolella. Rennossa, nuorekkaassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä on helppo viihtyä.

Kiinnostava toimiala, monipuoliset työtehtävät sekä sopiva tempo ovat asiakaspalvelutehtäviemme suola. Hienointa on se, että joka päivä oppii jotakin uutta ja pääsee kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Samalla pääsee haastamaan itsensä, sillä asiakkaat eivät aina päästä joukkoamme helpolla.

Avoin hakemus