Ropojengi_video

Tutustu ropolaisiin: Ropojengi-video julkaistu

Ropo Capitalin palveluliiketoiminnan ytimessä on osaava henkilöstö. Markkinoilla kilpailemme teknologialla, käyttökokemuksella ja parhaalla asiantuntemuksella. Motivoitunut työporukkamme on voimavara ja tärkein menestysedellytyksemme. Ropojengi-videon kautta pääset tutustumaan Ropoon ja ropolaisiin.

Olemme valmistelleet syksyn aikana videon, joka avaa Ropon yrityskulttuuria henkilöstön omien kommenttien kautta. Videota ei ole käsikirjoitettu vaan kokonaisuus on koostettu henkilöhaastatteluiden perusteella. Videolla esiintyy pieni otos Ropon reilusta 180 osaajasta – kommenteista saa hyvän kuvan siitä, miten Ropon arvot työn ilo, rohkeus, uuden oppiminen, suorapuheisuus ja tuloksellisuus näkyvät työyhteisössä.

Jos Ropon meininki puhuttelee ja koet olevasi meille sopiva tekijä, tutustua avoimiin työpaikkoihimme ropocapital.fi/rekrytointi »

Rekrytoinnissa meillä panostetaan osaamisen lisäksi asenteeseen sekä haluun kasvaa ja kehittyä. Meille on tärkeää houkutella joukkoomme juuri ne meille sopivat ihmiset – osaajat, jotka jakavat ropolaisen arvomaailman.

Tutustu ropolaisten ajatuksiin Roposta ja Ropon työporukasta: