Facebook LinkedIn Twitter Email

Ropo Teknologiat

Ropo on sydämeltään teknologiatalo, jossa keskitytään laskutuspalveluiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee noin 50 kehittäjää ja joukkoon mahtuu niin junior- kuin senior-tason tekijöitä.

Tiimiläisten sanojen mukaan teknologiatiimissä on parhaat puujalkavitsit ja aito tekemisenmeininki. Hektisimpinäkin aikoina tiimissä vallitsee hyvä fiilis ja deadlinet saavutetaan yhdessä ahertaen ja työn lomassa nauraen. Työ on joustavaa ajan ja paikan suhteen, mutta viihtyisät työtilat, nykyaikaiset ja ergonomiset työvälineet sekä mukavat ja ammattitaitoiset kollegat houkuttelevat usein toimistolle.

Takuuvarma ammattitaidon kehittyminen ja uusimpiin teknologioihin tutustuminen tekevät työstä kiinnostavaa. Haluamme olla teknologisesti aallonharjalla emmekä vieroksu vanhan auki räjäyttämistä. Kasvu ja kansainvälistyminen takaavat sen, että meillä ei pääse kyllästymään!

Työtä tehdään tavoitteellisella ja intohimoisella otteella. Tiimiin liittymistä ei kuitenkaan tarvitse jännittää, sillä jokainen uusi tulokas otetaan avoimin mielin vastaan omana itsenään. Kokeneemmat työtoverit tarjoavat tukea ja kannustusta heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Avoin hakemus