Ropo Capital - Jarno Kastarinen

Jarno Kastarinen Ropo Capital -konsernin teknologiajohtajaksi

Ropo Capitalin pitkäaikainen työntekijä, Platform Support Team Leader Jarno Kastarinen on nimitetty Ropo Capitalin teknologiajohtajaksi. Kastarinen aloitti uudessa roolissaan 1. joulukuuta 2023.

Jarno Kastarisella on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistojen ja teknologiaympäristöjen aktiivisesta kehittämisestä. Hän on ollut avainroolissa Ropon palvelualustan kehitys- ja tukitoiminnoissa vuodesta 2017 lähtien, jolloin hän siirtyi Ropon palvelukseen Enfo Zender -yrityskaupan myötä. Kastarinen on toiminut Ropolla mm. palvelualustan tukitiimin vetäjänä ja pääarkkitehtinä.

”Odotan innolla tiimimme eteenpäin viemistä ja asemamme vahvistamista alan teknologisena edelläkävijänä. Haluan vaalia vahvaan teknologiaan pohjautuvaa palvelukonseptiamme, ja olen sitoutunut ohjaamaan kehitystämme liiketoiminnan tarpeisiin ja edistämään kasvuamme”, tuore CTO Jarno Kastarinen sanoo.

Jarno Kastarinen seuraa tehtävässä Mikko Puhakkaa, joka jättää tehtävänsä Ropo Capitalissa perhesyiden vuoksi. Sujuvan siirtymän varmistamiseksi Puhakka on tarvittaessa tukena vuoden 2023 loppuun saakka.

”Vaikka Mikon lähtö on ikävää, tuemme hänen päätöstään koko sydämestämme ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon. Olemme samalla kuitenkin vakuuttuneita siitä, että Jarno, jolla on syvällinen ymmärrys Ropon liiketoiminnasta ja tavoitteista, tulee hoitamaan teknologiajohtajan roolin erinomaisesti. Luotamme täysin hänen kykyynsä johtaa teknologista kehitystämme”, Ropo Capitalin toimitusjohtaja Ilkka Sammelvuo sanoo.

”Väistyessäni tehtävästä, haluan kiittää koko tiimiäni ja kaikkia, jotka ovat olleet osa tätä uskomatonta matkaa. Tulen seuraamaan Ropon teknologisen huippuosaamisen seuraavaa lukua ylpeydellä ja luotan Jarnon jatkavan suunnannäyttäjänä”, Mikko Puhakka toteaa.


Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelumme kattaa koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontran hoitoon, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen raportointiin. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 400 talouden ammattilaista. Päätoimipisteemme on Kuopiossa. Vuosittain palvelumme kautta lähetetään yli 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. www.ropocapital.fi.