Ropo Capital - nälkäpäivä 2023

Ropo mukana Nälkäpäivä-keräyksessä 28.–30.9.2023

Ropo Capital on mukana Suomen Punaisen Ristin valtakunnallisessa Nälkäpäivä-keräyksessä, jonka lipaskeräys on käynnissä ajalla 28.–30.9.2023. Myös ropolaisia on mukana vapaaehtoisina lipaskerjääjinä Kuopiossa ja Porvoossa. Olemme lisäksi lahjoittaneet Ropon verkkosivut Nälkäpäivä-keräyksen käyttöön.

Nälkäpäivä-keräyksellä kerätään lahjoituksia katastrofirahastoon. Tehdyillä lahjoituksilla autetaan luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa. Suomessa apua saavat äkillisen onnettomuuden, kuten tulipalon, kohdanneet. Lahjoituksilla hankitaan nopeasti juuri sellaista apua, jota ihmiset hädän keskellä tarvitsevat – lahjoitukset muuttuvat mm. ruoaksi, vedeksi, suojaksi ja henkiseksi tueksi.

Nälkäpäivä-keräys on käynnissä syys- ja lokakuun ajan. Lipaskeräyksen lisäksi rahaa voi lahjoittaa Nälkäpäivän nettikeräyksen kautta, tekstiviestitse, Mobilepaylla tai tilisiirtona. Ropo kerää varoja sekä lippailla että verkkosivuillaan olevalla bannerilla, joka tarjoaa sivulla vieraileville ihmisille mahdollisuuden osallistua Nälkäpäivän nettikeräykseen tai lahjoittaa kätevästi tekstiviestillä. Vierailija voi joko tehdä lahjoituksen heti tai jatkaa Ropon sivujen käyttöä normaalisti.

Lue lisää ja lahjoita: www.punainenristi.fi/nalkapaiva