Ropo Capital - asiakaskokemus

Kaisanet laajentaa yhteistyötään Ropon kanssa

Kaisanet Oy laajentaa yhteistyötään Ropo Capitalin kanssa. Ropo hoitaa jatkossa Kaisanetin laskujen välityksen ja saatavien hallinnan lisäksi myös reskontravalvonnan ja kattaa palveluillaan sen myötä koko laskun elinkaaren.

Ropon laskun elinkaarimalliin siirtyminen yhtenäistää Kaisanetin laskutuksen prosessit pitkälle automatisoiduksi kokonaisuudeksi, mikä mahdollistaa resurssien vapauttamisen rutiinitöistä kuten maksujen valvonnasta ja myyntireskontran hoidosta.

– Laskun tilaa seurataan automatisoidusti koko laskun elinkaaren ajan. Eräpäivien ylittyessä automatisoitu reskontravalvonta käynnistää muistutus- ja perintätoimet tarkasti määritellyn prosessin mukaisesti. Laskun tila päivittyy rajapintojen kautta myös Kaisanetin omiin järjestelmiin, kertoo Ropo Capitalin asiakkuusjohtaja Mikko Uotinen.

Kaisanet Oy rakentaa valokuituverkkoa Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla ja tarjoaa monipuoliset palvelut sen käyttöön. Yhtiön tavoitteena on mahdollistaa nopeat sekä toimintavarmat tietoliikenneyhteydet kattavasti kaikille.

Kaisanetin talousjohtaja Heikki Juntunen on tyytyväinen Ropon kanssa useita vuosia jatkuneeseen kumppanuuteen, joten yhteistyön laajentaminen kokonaisvaltaiseksi palvelukokonaisuudeksi oli luonteva ratkaisu. Reskontravalvonta tulee osaksi palvelukokonaisuutta kesäkuussa 2023.

– Reskontrapalvelun käyttöönotto on sujunut tehokkaasti, mikä osoittaa sen, että Ropolla on toimivat prosessit ja vahva osaaminen asiakkaan tarpeiden tunnistamisessa, Juntunen toteaa.

Lisätietoja:
Mikko Uotinen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital Oy, p. 040 500 4339, mikko.uotinen@ropocapital.fi
Heikki Juntunen, talousjohtaja, Kaisanet Oy, p. 044 7344 300, heikki.juntunen@kpo.fi


Kaisanet Oy on Kainuun puhelinosuuskunta KPO:n ja Puhelinosuuskunta IPY:n omistama tietoliikennealan yritys, joka toimii Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Kaisanet rakentaa aktiivisesti valokuituverkkoa toiminta-alueellaan ja tarjoaa tietoliikennepalvelut kuluttajille, yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Kaisanetin liikevaihto oli vuonna 2021 yli 19 miljoonaa euroa ja yritys työllistää lähes sata ammattilaista. www.kaisanet.fi.

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelumme kattaa koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontraan, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen raportointiin. Vuosittain palvelumme kautta lähetetään yli 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. Päätoimipisteemme on Kuopiossa ja työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 400 talouden ammattilaista. www.ropocapital.fi.