Facebook LinkedIn Twitter Email

Ropo Capital

Lasku on iloinen asia.

Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta.

Meidän tehtävänämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Kilpailijamme hoitavat vain jonkin osa-alueen, kuten maksujen valvonnan. Me hoidamme kaiken.

Tähän asti nimemme on ollut Trust Kapital. Nyt palveluvalikoimamme laajentuu ja voimme automatisoida laskun koko elinkaaren. Olemme entistä vahvempia ja vakaampia, mutta edelleen yhtä ketteriä kuin aiemminkin. Asiakasyrityksemme ovat pieniä ja maan suurimpia.

Uusi nimemme on Ropo. Olemme muuttamassa koko toimialaa ja luomassa laskutuksen uutta aikaa. Tuomme ensimmäisinä ketterät toimintamallit asiakasyrityksillemme. Niiden avulla minimoimme manuaaliset työvaiheet, nopeutamme kassavirtaa ja parannamme asiakkaamme asiakaskokemusta.

Ratkaisunamme ovat ihmislähtöiset palvelut, osaava henkilöstö ja prosessien tehokas digitalisointi. Avullamme yritykset ja yhteiskunta pidetään elinvoimaisina tulevaisuudessakin.

Ropo Yrityksenä

Kun muutoksen tuulet puhaltavat, toiset rakentavat tuulensuojia. Me näemme muutoksessa mahdollisuuksia ja rakennamme tuulimyllyjä. Uskomme, että kaikki mikä on digitalisoitavissa digitalisoituu. Uskomme myös, että parhaaseen lopputulokseen päästään, kun jokainen hyödyntää omia vahvuuksiaan ja panostaa oman osaamisensa kehittämiseen.

Ropo on sydämeltään teknologiatalo, jossa keskitytään laskutuksen palveluiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa, omaa teknologiaa hyödyntäen. Olemme suomalaisen suorapuheisia ja pidämme sen minkä lupaamme.