Facebook LinkedIn Twitter Email

Ropo Capital

Lasku on iloinen asia.
Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta.

Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Palveluvalikoimamme kattaa koko laskun elinkaaren. Olemme alan johtava kotimainen toimija, mutta edelleen yhtä ketterä kuin aiemminkin. Asiakasyrityksemme ovat pieniä ja maan suurimpia.

Olemme muuttamassa koko toimialaa ja luomassa laskutuksen uutta aikaa. Ratkaisumme perustuvat teknologiaosaamiseen, prosessien tehokkaaseen digitalisointiin ja vahvaan automaatioon. Palvelut tuotetaan motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan henkilöstön voimin.

Avullamme yritykset ja yhteiskunta pidetään elinvoimaisina tulevaisuudessakin.
Huomenna pitää olla parempi kuin eilen.

Ropo Capital_tunnusluvut

Ropo Yrityksenä

Kun muutoksen tuulet puhaltavat, toiset rakentavat tuulensuojia. Me näemme muutoksessa mahdollisuuksia ja rakennamme tuulimyllyjä. Uskomme, että kaikki mikä on digitalisoitavissa digitalisoituu. Uskomme myös, että parhaaseen lopputulokseen päästään, kun jokainen hyödyntää omia vahvuuksiaan ja panostaa oman osaamisensa kehittämiseen.

Ropo on sydämeltään teknologiatalo, jossa keskitytään laskutuksen palveluiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa, omaa teknologiaa hyödyntäen. Olemme suomalaisen suorapuheisia ja pidämme sen minkä lupaamme.