Inkasso och kravhantering

Vår påminnelse- och inkassotjänst är skapad som en enda helhet som stöder faktureringen. Ni behöver inte bekymra er om betalningsövervakningen, eftersom processen framskrider automatiserat. Med hjälp av vår tjänst kan kunden sköta betalningspåminnelser på ett effektivt och systematiskt sätt.

Hanteringen av kundfordringar är en förutsättning för snabbare kassaflöde. Vår automatiserade påminnelse- och inkassotjänst minimerar rutinarbetet och frigör resurser för kärnverksamheten. Tjänsten är kompletterad med juridisk expertis som garanterar att inkasseringar sker kompetent och effektivt och i enlighet med god inkassosed. Vår helhet för effektiv hantering av fordringar påverkar kundens betalningsförfarande betydligt och minskar risken för kreditförluster.

Tjänstehelheten kan kompletteras även med en heltäckande kreditupplysningstjänst, med vars hjälp det är möjligt att utreda kunden likviditet och betalningsförmåga. Kreditupplysningstjänsten är ett effektivt sätt att hantera och minska kreditgivningsriskerna.

Kontakta oss »

 

Vill du veta mer? Våra experter hjälper er gärna.
Tel. +358 30 688 6553 | forsaljning@ropocapital.fi