Haemme lakimiestä, hakuaika 14.2.2021 asti

Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee yli 200 liiketalouden ja teknologian ammattilaista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Haemme nyt Ropo Capitalille lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

 


Lakimies

 

Pääasialliset tehtävät

Tehtävänkuvasi sisältää saatavien perintää koskevien oikeudenkäyntipalvelujen tuottamista pääsääntöisesti konsernin ulkoisille yritysasiakkaille. Näiden ohella toimenkuvasi voi sisältää satunnaisesti myös konsernin sisäisiä yrityslakimiehen tehtäviä, kuten oikeudellista konsultointia, reklamaatiokäsittelyä ja sopimuslaadintaa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimenkuvaasi oman osaamisesi ja mielellään jo työhakemuksessasi esille tuomasi mielenkiintosi mukaan.

 

Odotamme sinulta:

Edellytämme sinulta OTK/OTM -tutkintoa, luvan saaneen oikeudenkäyntiavustajan pätevyyttä sekä valmiutta matkustaa työn sitä edellyttäessä. Sinulla tulee olla erinomaiset neuvottelu- ja argumentointitaidot sekä ihmisläheinen työote. Lisäksi taidat asiakaspalvelun ja -viestinnän salat pysyen rauhallisena myös paineen alla. Sinulla on hyvä päättelykyky ja olet sanavalmis persoona, joka kykenee työskentelemään myös itsenäisesti. Suoritettu tuomioistuinharjoittelu tai kokemus asiamiehenä toimimisesta tuomioistuimessa katsotaan eduksi. Aiempi kokemus perinnästä, maksukyvyttömyysasioista sekä asianajotehtävistä auttaa sinua menestymään tehtävässä. Aikaisempi kokemus perinnästä ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme sinulle kattavan työhöntuloperehdytyksen. Arvostamme myös valmiutta käyttää työssä englannin ja ruotsin kieltä, mikäli niitä vaativia työtehtäviä tulee eteen. Pääasiallinen työkieli on suomi.

 

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Viikkotyöaikasi on säännöllinen 37,5 h. Päätoimipisteemme sijaitsee Viestikadulla Kuopiossa. Sinulla on etätyömahdollisuus, joten voit halutessasi tehdä töitä myös muualta ja työ ei edellytä Kuopiossa asumista. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten lounasetu, laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset. Lisäksi panostamme säännöllisesti koko henkilöstön ja tiimien yhteisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, joihin myös sinä olet lämpimästi tervetullut! Tärkeintä unohtamatta – sinulla on aivan mahtava työyhteisö!

 

Lisätietoja

Lisätietoja toimenkuvasta antaa lakimies Arttu Rautiainen / 044 356 9526 perjantaina 22.1.2021 klo 15-16 ja maanantaina 25.1.2021 klo 15-16. Käy tutustumassa ropolaisiin Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

 

Kiinnostuitko? Hae viimeistään 14.2.2021 Järjestämme haastatteluja heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tästä»

 


Asiakkaamme tarvitsee vain yhden kumppanin laskutukseen. Tarjoamme palvelun, jonka avulla laskutus hoidetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla teknologiaa ja asiantuntemustamme hyödyntäen. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi