Haemme Senior Developeria, hakuaika 20.9.

Ropon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Kilpailukykymme perusta on Ropo Teknologiat -tiimin kehittämä ja ylläpitämä Ropo 24 -järjestelmä, jonka kautta koko palvelutarjontamme toteutuu. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen haemme Senior Developeria vahvistamaan kasvavaa ja kansainvälistyvää organisaatiotamme.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Senior Developeria vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Teknologia-tiimiämme. Tarkemman hakuilmoituksen löydät alta. Lue myös Lead Infrastructure Architectimme Jarnon ja Developerina työskentelevän Severin uratarina, jossa he kertovat, millaista on työ Ropolla, ja samalla pääset tutustumaan tuleviin tiimitovereihisi.

 

 


Kokenut ohjelmistosuunnittelija / Senior Developer

Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat vahvaa kokemusta full-stack kehityksestä, tietokannoista sekä pilviteknologioista ja pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ja kiinnostusta oppia jatkuvasti uutta ja halua tarttua rohkeasti uusiin kehitysloikkiin.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa pääset kehittämään ja syventämään omaa ammattitaitoasi. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Kuopion päätoimipisteessämme Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja pääset nauttimaan sopimusruokailusta, kattavasta työterveyshuollosta, laajoista vakuutuksista sekä lukuisista muista henkilöstöeduistamme. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat ja ammattitaitoiset työtoverit!

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo. 15.00-16.00 CTO Ilkka Sammelvuolta, puh. 045 266 9330 tai Software Manager Esa Anttilalta puh. 044 744 0606.

 

Olisitko yksi meistä? Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.9.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tervetuloa joukkoon iloiseen!

Hae tästä»

 


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 10 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi