Rekrytointi: Hae mukaan huippujoukkoon!

Haemme Asiakasneuvojia kausityöhön Kuopioon ja Porvooseen, hakuaika 19.7.2020

Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee noin 200 liiketalouden ja teknologian ammattilaista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

 

Etsimme kausityöntekijöitä Contact Center tiimeihimme määräaikaisiin työsuhteisiin Kuopion ja Porvoon toimipisteisiin.

 


Asiakasneuvojia kausityöhön Contact Centeriin, Kuopio ja Porvoo

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli tuottaa luotettavaa ja laadukasta asiakaspalvelua laskutusasioissa. Palvelet laskun saaneita asiakkaitamme puhelimitse sekä sähköisten viestintäkanavien kautta. Olet palveluhenkinen ja haluat aidosti tuottaa kokemuksen, jossa asiakas saa ratkaisun mahdollisimman nopeasti ja asiantuntevasti.

Kohtaat tehtävässäsi rohkeasti ja avoimin mielin jokaisen vastaantulevan asiakkaan. Sinulla on taito käsitellä erilaisia ihmisiä ja kyky pysyä tyynenä tiukankin paikan tullen. Työskentelet sujuvasti osana isoa joukkuetta, mutta kykenet työskentelemään ja tekemään päätöksiä myös itsenäisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille 19.7.2020 mennessä. Hakemuksen pääset jättämään tästä:

Hae viimeistään 19.7.2020. Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Lue koko ilmoitus»

 


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi