Haemme asiakasneuvojia Kuopioon ja Porvooseen, hakuaika 9.2.2020 asti

Kasvusta ja kansainvälistymisestä johtuen etsimme tavoitteellisella asenteella varustettuja asiakasneuvojia Kuopion ja Porvoon Contact Centereihin vakituiseen työsuhteeseen.

Viihdyt asiakasneuvojan tehtävässä, sillä ripeä työtahti ja tavoitteet saavat sinut innostumaan. Positiivisella asenteellasi kannustat myös muita parempiin ja odotukset ylittäviin suorituksiin. Kiinnostava toimiala, monipuoliset työtehtävät sekä työn tempo ovatkin asiakaspalvelutehtäviemme suola.

 


Ruotsia osaava asiakasneuvoja, Porvoo

Etsimme ruotsia osaavia ja tavoitteellisella asenteella varustettuja asiakasneuvojia Porvoon Contact Centeriimme vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli Ropon asiakaslupauksen lunastamisessa. Tehtävässä työskennellään tavoitteellisesti ja monikanavaisesti puhelimen, chatin ja verkkoviestien kautta. Tiimissä arvostetaan tarmokasta ja positiivista työotetta sekä intohimoa asiakaspalvelutyötä kohtaan. Haluatko olla tuottamassa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa?

Hae viimeistään 9.2.2020. Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Lue koko ilmoitus»


Asiakasneuvoja, Kuopio

Etsimme tavoitteellisella asenteella varustettuja asiakasneuvojia Kuopion Contact Centeriimme vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli Ropon asiakaslupauksen lunastamisessa. Tehtävässä työskennellään tavoitteellisesti ja monikanavaisesti puhelimen, chatin ja verkkoviestien kautta. Tiimissä arvostetaan yhteisöllistä, avointa ja ripeää työotetta sekä intohimoa asiakaspalvelutyötä kohtaan. Haluatko olla tuottamassa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa?

Hae viimeistään 9.2.2020. Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Lue koko ilmoitus»

 


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi