SPR_Nalkapaivankerays

Olemme mukana Nälkäpäivä-keräyksen #SPRTakeover-kampanjassa

Torstaina 26.9. alkaa Nälkäpäivä-keräys. Olemme mukana lahjoittamalla verkkosivumme keräyksen käyttöön osana #SPRTakeover-kampanjaa. #SPRTakeover ja Nälkäpäivän lipaskeräys järjestetään 26.–28.9.

Lahjoitusten avulla Punainen Risti toimittaa ruokaa, puhdasta vettä ja lääkkeitä sotien ja luonnononnettomuuksien uhreille ympäri maailmaa. Juuri nyt apua tarvitsevat esimerkiksi Syyrian sodan uhrit ja ilmastonmuutoksen seurauksista kärsivät ihmiset.

Nälkäpäivään lahjoitettuja varoja käytetään myös Suomessa: vapaaehtoiset toimivat tulipalon uhrien tukena ja ylläpitävät valmiutta auttaa onnettomuuksissa.

Nälkäpäivä-keräyksen aikana Ropon sivustolla vierailevat ihmiset kohtaavat ilmoituksen, jossa tarjotaan mahdollisuus osallistua Nälkäpäivä-keräykseen verkossa tai tekstiviestilahjoituksella. Ilmoituksen kautta voi siirtyä tekemään lahjoituksen tai jatkaa Ropon sivujen käyttöä normaalisti.

oma.punainenristi.fi/nalkapaivakerays »