Haemme lisää uusia asiakasneuvojia Kuopioon!

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen olemme perustaneet uuden asiakaspalvelukeskuksen Kuopioon ja nyt rekrytoimme seuraavan aloitusryhmän kehittymishaluisia asiakasneuvonnan ammattilaisia tiimiin.

Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, nopeaa reagointikykyä ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Eri toimialojen tuntemus ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee.

Vastuullesi kuuluu asiakkaiden neuvonta laskutus- ja perintäasioissa puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Viihdyt tehtävässäsi, koska sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, tykkäät ripeästä työtahdista, olet innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää.


Asiakasneuvoja, Kuopio

Oletko aina halunnut olla osa jotakin uutta ja jännittävää? Haluatko kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi huikeassa työyhteisössä? Hae uuteen asiakaspalvelutiimiimme Kuopioon!

Hakuaika 1.5.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi