Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Ropo Capital yhdistää aiemmin Trust Kapital -konsernin nimellä toimineet yhtiöt sekä konserniin yritysoston myötä liittyneen Enfo Zenderin yhden nimen ja ilmeen alle. Työllistämme n. 140 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. 

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. Jaatko saman asenteen ja tunnet kuuluvasi joukkoon?

Asiakaspalvelija, Porvoo:

Tehtävään kuuluu laskutukseen ja perintään liittyvä asiakaspalvelu ja asiakasneuvonta. Sinulle on luontevaa palvella asiakkaita sähköpostitse ja puhelimitse, ja pystyt laadukkaaseen asiakaspalveluun myös kiireen keskellä ja haastavissa palvelutilanteissa. Etsimme motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä, joilla on halua toimia asiakaspalvelutehtävissä sekä valmiuksia ja motivaatiota omaksua tehtävän vaatima tietotaito.

Hakijalta edellytämme
– motivaatiota asiakaspalvelutyöhön
– erinomaisia asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitoja
– nopeaa omaksumiskykyä myös monimutkaisten asiakokonaisuuksien hahmottamiseen
– oma-aloitteista asennetta kehittää omaa työtä ja toimenkuvaa asiakaspalvelutyön ohessa
– hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi
– positiivista mieltä ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme
– kokopäivätyön luotettavassa suomalaisessa kasvuyrityksessä
– hyvän perehdytyksen sekä lähiesimiesten jatkuvan tuen
– luottotieto- ja perintäalan TESin mukaisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
– huiput työkaverit ja viihtyisät toimitilat

Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry@ropocapital.fi otsikolla ASIAKASPALVELIJA/ PORVOO. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Emmi Saalamo, puh. 030 688 6584, 15.5. ja 22.5. klo 10-12.


Eikö sinulle sopivaa paikkaa ole avoinna?
Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.