Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 180 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi ropolaisten joukkoon? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, joten katso avoimet työpaikkamme tai lähetä rohkeasti avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi.


Reskontra-asiantuntija, Kuopio

Huolehdit itsenäisesti maksusuoritusten kohdistumisesta oikeille laskuille osana reskontratiimiä. Tehtävä edellyttää oma-aloitteista työotetta ja valmiuksia työskennellä sujuvasti lukujen ja sähköisten järjestelmien parissa. Reskontra-asiantuntijalla tulee olla rahaliikenteen perusteet hallussa ja työkokemus reskontranhoitoon tai maksuliikenteeseen liittyvistä asioista katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea asenne ja kipinä uuden oppimiseen ratkaisevat.

Hakuaika 23.12.2018 asti

Lue koko ilmoitus»