Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Työllistämme n. 140 talouden ammattilaista Kuopiossa, Porvoossa ja Helsingissä. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme.

Jaatko saman asenteen ja tunnet kuuluvasi joukkoon?


Asiakasneuvoja, Porvoo

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan. Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on halu varmistaa, että palvelumme on laadukasta ja rohkenet uudistaa olemassa olevia toimintatapoja?

Lähetä hakemuksesi täällä

Hakuaika 22.12.2017 asti

Lue koko ilmoitus»


Talousjohtaja, Kuopio

Talousjohtajana vastaat yhtiön taloudesta ja hallinosta sekä konserniin kuuluvan rahoitusyhtiön liiketoiminnasta. Oletko liiketoimintalähtöinen ja työhösi vahvasti sitoutuva talousjohtamisen ammattilainen, joka suhtautuu intohimoisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen?

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.personnel.fi.

Hakuaika 7.12.2017 asti

Lue koko ilmoitus»Eikö sinulle sopivaa paikkaa ole avoinna?
Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.