Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 140 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa tai Vantaalla.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi Ropolaisten joukkoon? Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi, mikäli osaamistasi vastaavaa paikkaa ei ole avoinna.


Toimistoassistentti, Kuopio

Oletko reipas ja palveluhenkinen persoona, joka nauttii asioiden järjestelemisestä? Oletko aina valmis auttamaan ja etsimään ratkaisuja eteen tuleviin ongelmiin? Omaatko jämäkän ja ripeän työotteen? Hae meille toimistoassistentiksi Kuopioon!

Hakuaika 6.5.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Asiakasneuvojia, Kuopio

Oletko aina halunnut olla osa jotakin uutta ja jännittävää? Haluatko kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi huikeassa työyhteisössä? Hae uuteen asiakaspalvelutiimiimme Kuopioon!

Hakuaika 1.5.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Asiakasneuvojia, Porvoo

Oletko ripeästä työtahdista nauttiva asiakaspalvelun ammattilainen tai haluaisitko kehittyä sellaiseksi? Oletko innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää? Hae meille asiakasneuvojaksi Porvooseen!

Hakuaika 1.5.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Myynnillisiä asiakasneuvojia Outbound -tiimiin, Kuopio

Nautitko tavoitteiden saavuttamisesta ja työstä, jossa oman työn tuloksesta palkitaan? Oletko aina halunnut olla osa jotakin uutta ja jännittävää? Hae uuteen Outbound-tiimiin Kuopioon!

Hakuaika 29.4.2018 asti

Lue koko ilmoitus»