Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 180 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi ropolaisten joukkoon? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, joten katso avoimet työpaikkamme tai lähetä rohkeasti avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi.


Reskontranhoitaja, Kuopio

Huolehdit itsenäisesti ja tehokkaasti maksusuoritusten kohdistumisesta oikeille laskuille osana reskontratiimiä. Lisäksi olet asiantuntija, joka vastaa asiakkaiden tekemiin sähköisiin yhteydenottopyyntöihin sekä muiden tiimien tekemiin sisäisiin palvelupyyntöihin. Menestyt tehtävässä, sillä sinulla on oma-aloitteinen ja aikaansaava työote sekä erinomaiset tiimityötaidot.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.
Hakuaika 31.3.2019 asti

HUOM! PYYDÄMME HUOMIOIMAAN, ETTÄ REKRYTOINTIJÄRJESTELMÄSSÄ TEHTÄVISTÄ PÄIVITYKSISTÄ JOHTUEN HAKEMUSTEN JÄTTÄMINEN EI TOIMI LAUANTAINA 23.3.2019.

Lue koko ilmoitus»