Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 170 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi ropolaisten joukkoon? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, joten katso avoimet työpaikkamme tai lähetä rohkeasti avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi.


Myyntipäällikkö, pääkaupunkiseutu

Toimit pääkaupunkiseudulla tehden uusmyyntiä suurasiakaskentässä itsenäisellä otteella. Vastuullasi on aktiivinen asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi. Sinulla on vahva ymmärrys taloushallinnosta, joten kykenet konsultinomaisesti haastamaan asiakkaan nykyiset toimintatavat ja osaat tarjota uusia ja parempia palveluratkaisuja. Olet jo pidempään laskunvälitys- tai perintäliiketoiminta-alalla työskennellyt ja sinulla on jo olemassa olevia verkostoja talouspäättäjiin.

Hakuaika 7.10.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Team Leader Energiatiimiin, Kuopio

Toimit uuden ja dynaamisen energiayhtiöiden laskutukseen keskittyvän asiakaspalvelutiimin Team Leaderina.  Olet tiimiläistesi näkökulmasta valmentaja, joka on aina valmis auttamaan ja ohjaamaan päivittäisen työn tekemisessä. Tuet ja kannustat tiimiläisiäsi energisellä otteella ja saat heidätkin innostumaan ja onnistumaan yhteisissä tavoitteissa. Toivomme, että olet kartuttanut tuntemusta sähköyhtiöiden toiminnasta ja sähkön laskutukseen liittyvät asiat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja.

Hakuaika 23.9.2018 asti

Lue koko ilmoitus»