Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Ropo Capital yhdistää aiemmin Trust Kapital -konsernin nimellä toimineet yhtiöt sekä konserniin yritysoston myötä liittyneen Enfo Zenderin yhden nimen ja ilmeen alle. Työllistämme n. 140 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. 

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. Jaatko saman asenteen ja tunnet kuuluvasi joukkoon?


Asiakasneuvoja, Porvoo

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Hakuaika 22.10.2017 asti

Lue koko ilmoitus»


Development Specialist, Kuopio

Pääasiallinen tehtäväsi on keskittyä konsernin sisäiseen ohjelmisto- ja palvelukehitykseen, järjestelmien ylläpitoon sekä asiakaskohtaisten räätälöintien tehtailuun. Olet osa Ropo Teknologiat -tiimiä ja vahvasti mukana konsernin IT-projekteissa ja niiden kehittämisessä.

Hakuaika 15.11.2017 asti

Lue koko ilmoitus»Eikö sinulle sopivaa paikkaa ole avoinna?
Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.