Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 180 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi ropolaisten joukkoon? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, joten katso avoimet työpaikkamme tai lähetä rohkeasti avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi.

 


Reskontranhoitajia, Kuopio

Ropon reskontratiimissä on nyt avoinna pari paikkaa rahaliikenteestä ja luvuista innostuville tekijöille. Tiimissä arvostetaan erityisesti iloista, ratkaisukeskeistä ja aikaansaavaa työotetta. Tehtävän pääpaino on huolehtia itsenäisesti ja tehokkaasti maksusuoritusten kohdistamisesta oikeille laskuille.

Oletko tarkka ja aikaansaava liiketalouden ammattilainen? Onko sinulla halu omalla työpanoksellasi varmistaa, että palvelumme lunastaa sille asetetut aika- ja tehovaatimukset laadusta tinkimättä. Rohkenet uudistaa olemassa olevia toimintatapoja ja suhtaudut uuden oppimiseen innolla. Olisitko yksi meistä?

Hakemuksen pääset jättämään tästä.
Hakuaika 23.1.2020 asti.

Lue koko ilmoitus»