Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 200 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi ropolaisten joukkoon? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, joten katso avoimet työpaikkamme tai lähetä rohkeasti avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi.

 


Kausityöntekijöitä asiakasneuvontaan, Kuopio ja Porvoo

Seuraamme jatkuvasti koronavaikutuksia kontaktimääriimme ja olemme valmiudessa rekrytoimaan lisää kausityöntekijöitä yhteyskeskukseemme kesän 2020 aikana.

Kausityöntekijänä palvelet kuluttajapuolen loppuasiakkaita puhelimitse maksuneuvontaan ja laskun maksuun liittyvissä asioissa. Teet työtäsi asiakkaita varten, joten olet aina valmis auttamaan ja ratkaisemaan vastaantulevat kysymykset. Menestyt tehtävässä, sillä sinussa on sisäänrakennettuna luontainen asiakaspalvelija, joka motivoituu uusista haasteista ja omaa kyltymättömän halun oppia uutta.

Haluatko jättää avoimen hakemuksen kausityöntekijän tehtävään? Hakemaan pääset tästä.

Kontaktoimme hakijoita kesän aikana, mikäli tarvetta lisäresursseille ilmenee.


Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Youtubesta nimellä Ropo Capital sekä Instagramista käyttäjänimellä @ropojengi sekä hashtagilla #ropojengi tai #ropocapital.