Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 140 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa tai Vantaalla.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi Ropolaisten joukkoon? Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi, mikäli osaamistasi vastaavaa paikkaa ei ole avoinna.


Asiakasneuvojia Outbound-tiimiin, Porvoo

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, joka nauttii tavoitteiden saavuttamisesta? Puhelinmyynnin ja asiakaspalvelun tehtävät ovat sinulle tuttuja ja rohkenet tarttua ennakkoluulottomasti luuriin ja kontaktoida asiakkaita oma-aloitteisella ja luontevalla otteella. Työskentelet iloisella palvelufiiliksellä. Hae uuteen Outbound-tiimiimme!

Hakuaika 28.2.2018 asti

Lue koko ilmoitus»