Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Ropo Capital yhdistää aiemmin Trust Kapital -konsernin nimellä toimineet yhtiöt sekä konserniin yritysoston myötä liittyneen Enfo Zenderin yhden nimen ja ilmeen alle. Työllistämme n. 140 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. 

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. Jaatko saman asenteen ja tunnet kuuluvasi joukkoon?

 

Asiakastukihenkilö, Porvoo

Asiakastukihenkilönä pääasialliset työkalusi ovat puhelin ja sähköposti, joiden kautta neuvot toimeksiantajia erilaisissa tilanteissa laskun elinkaaren ajan. Päivittäisessä työssäsi vastaat oman laskutus- ja perintäjärjestelmämme Ropo24:n käyttötuesta ja erinäisten raporttien sekä virhetilojen seurannasta ja korjaamisesta.

Hakemukset osoitteeseen kirsi.hollming@ropocapital.fi otsikolla ASIAKASTUKIHENKILÖ / PORVOO.
Hakuaika 15.7.2017 asti

Lue koko ilmoitus»

 


Asiakaspalvelija, Porvoo

Asiakaspalvelijana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Hakemukset osoitteeseen rekry@ropocapital.fi otsikolla ASIAKASPALVELIJA / PORVOO.
Hakuaika 31.7.2017 asti

Lue koko ilmoitus»

 


Eikö sinulle sopivaa paikkaa ole avoinna?
Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.