Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Ropolaisia on yhteensä noin 170 ja suurin osa meistä työskentelee päätoimipisteessämme Kuopiossa. Työpiste voi tehtävästä riippuen sijaita myös Porvoon yhteyskeskuksessa.

Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa. Olemme hyvässä vauhdissa – kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme ja joka kuudes lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.

Jaatko kasvunnälkäisen asenteen ja tunnet kuuluvasi ropolaisten joukkoon? Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin, joten katso avoimet työpaikkamme tai lähetä rohkeasti avoin hakemus sähköpostitse osoitteella rekry@ropocapital.fi.


Asiakasneuvoja, Porvoo

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Hakuaika 21.7.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Ohjelmistosuunnittelija, Kuopio

Oletko innokas ja uuden oppimisesta nauttiva ohjelmistosuunnittelija? Kuulostavatko ohjelmistokielet, kuten Java, PHP tai C# tutuilta? Oletko valmis omaksumaan uutta ja tarttumaan työntouhuun? Hae meille ohjelmistosuunnittelijaksi!

Hakuaika 31.8.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Kokenut ohjelmistosuunnittelija, Kuopio

Oletko vahvan kokemuksen omaava ohjelmistosuunnittelija? Kuulostavatko back-end kehitys, tietokannat ja pilviteknologiat tutuilta? Oletko valmis käärimään hihat ja tarttumaan mielenkiintoisiin ja teknisesti haastaviin projekteihin? Hae meille!

Hakuaika 31.8.2018 asti

Lue koko ilmoitus»