Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat: Controller

Työpaikan sijainti: Kuopio
Hakuaika: 3.6.2018


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen sekä asiakas- että henkilöstömäärämme jatkavat kasvuaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja samaan laatuun ja täsmällisyyteen haluamme tähdätä myös organisaatiomme sisällä. Näin ollen haemme Kuopioon tarkkaa ja kekseliästä controlleria kehittämään taloushallintomme prosesseja.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon

 

CONTROLLERIA

Pääasialliset tehtävät

Vastaat konsernin ulkoistetun kirjanpidon kontrolloinnista ja kirjanpitoprosessien kehittämisestä. Osallistut kirjanpidon prosessien sekä liiketoiminnan ohjausjärjestelmien kehitykseen taloushallinnon näkökulmasta. Lisäksi vastuullesi kuuluu kirjanpidon kuukausikatkot, tilinpäätösprosessin kontrollointi, raporttien laatiminen viranomaisille ja muille sidosryhmille sekä muita talous- ja yleishallintoon liittyviä tehtäviä. Esimiehenäsi toimii konsernin talousjohtaja.

Edellytämme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja kirjanpidon prosessien ymmärrystä. Erityisesti kokemus modernista taloushallinnosta sekä asiantuntemus kirjanpitoprosessien automatisoinnista katsotaan eduksi. Lisäksi on tärkeää, että sinussa on hitusen pilkunviilaajan vikaa ja koet olosi kotoisaksi numeroiden ja Excel-taulukoiden parissa ja olet jo mahdollisesti kerännyt kokemusta BI-työkalujen parissa työskentelystä. Työotteesi on napakka ja haastamalla vallalla olevan tavan tehdä asioita pyrit aina kehittämään entistä parempia toimintamalleja ja ratkaisuja sekä omaa osaamistasi. Takataskustasi löytyy taloushallintoon suuntautunut korkeakoulututkinto sekä ymmärrystä yhtiöoikeuteen ja verotukseen liittyvistä asioista. Nautit nopeatempoisen kasvuorganisaation tarjoamasta vauhdista ja muutoksista.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. Työpaikkasi sijaitsee Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten sopimusruokailu, laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

 

Olisitko yksi meistä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 3.6. mennessä. Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua, joten jätäthän hakemuksesi nopeasti.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä talousjohtaja Toni Rönköltä, puh. 044 569 8168. Soittoajat 25.5. klo 10-12 sekä 29.5. klo 13-15

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!