Väre yhdistää neljän energiayhtiön sähkönmyynnin – käyttöön Ropon laskun elinkaaripalvelu

Savon Voiman, Jyväskylän Energian, Kuopion Energian ja Lappeenrannan Energian muodostama uusi sähkönmyynti- ja energiapalveluyhtiö Väre aloittaa toimintansa vuodenvaihteessa. Uuden yhtiön laskutus siirtyy Ropon elinkaarimalliin 1.1.2019 alkaen.

Väre on neljän vahvan kotimaisen energiayhtiön muodostama yhteisyritys, johon siirretään yhtiöiden sähköpalvelut siirtoa ja tuotantoa lukuun ottamatta. Yhtiön laskutus hoidetaan Ropon palveluiden avulla. Väreelle toteutettuun kokonaisuuteen sisältyy koko laskun elinkaaren hallinta laskujen välityksestä saatavien hallintaan ja maksamiseen liittyvään asiakaspalveluun.

Väre on aloittaessaan Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyntiyhtiö ja sillä on noin 250 000 asiakasta. Yhtiön kotipaikka on Kuopio, mutta toiminta-alueena koko Suomi.

– Väre aloittaa toimintansa vuoden 2019 alussa. Myös ensimmäiset laskut lähtevät Ropon palvelun kautta pian vuodenvaihteen jälkeen. Laskun elinkaaren osalta käyttöönottoprojekti on edennyt suunnitelman mukaisesti ja olemme olleet tyytyväisiä Ropon asiantuntemukseen ja projektiosaamiseen, kertoo Väreen toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu.

Yhtiöiden nykyisten asiakkaiden sähkönmyyntisopimukset siirtyvät automaattisesti Väre Energian nimiin 1.1.2019. Laskutus siirtyy Ropon elinkaaripalveluun vaiheittain tammikuun alusta alkaen.

Lisätietoja:
Mikko Uotinen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital Oy, puh. 040 500 4339, mikko.uotinen@ropocapital.fi

Ropo Capital
Ropo Capital on johtava kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Yli 8 000 yritystä Suomessa käyttää aktiivisesti palvelujamme. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.

Väre Energia
vare.fi