Toni Rönkkö, Ropo Capital, talousjohtaja

Ropon uudeksi talousjohtajaksi kuopiolaislähtöinen Toni Rönkkö

Toni Rönkkö, KTM aloittaa Ropo Capitalin talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä maaliskuun alussa. Rönkkö siirtyy Ropon palvelukseen Front sijoituspalvelu- ja varainhoitokonsernista Helsingistä.

Uudessa tehtävässään Rönkkö vastaa Ropon taloushallinnon johtamisesta ja talouteen liittyvien prosessien kehittämisestä. Vastuualueisiin kuuluu myös Ropon yritysrahoitusliiketoiminnan kehitys ja operatiivinen vastuu.

Aiemmin Rönkkö on työskennellyt Front sijoituspalvelu- ja varainhoitokonsernissa, jossa hän on toiminut talousjohtajana vuodesta 2013 lähtien. Talousjohtajan tehtävän lisäksi hän on ollut Front-konsernin rahoitusyhtiön rahoitusjohtajana ja rahastoyhtiön toimitusjohtajana sekä hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä.

Ennen Frontia Rönkkö on työskennellyt mm. KPMG:llä tilintarkastajana ja vastannut kansainvälisen Greenstream Network Oyj:n operatiivisesta taloushallinnosta.

– Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästä ja paluusta Kuopioon. Kun kaverini vinkkasi Ropon avoimesta paikasta, otin yhteyttä ja puhelinkeskustelun perusteella päätin hakea paikkaa. Ropon vahva kasvu kiinnostaa ja tiedän, että täällä on erittäin ammattitaitoinen johto ja henkilöstö. Hienoa päästä mukaan porukkaan, Toni Rönkkö kommentoi.

Rönkkö on syntyperäinen kuopiolainen, mutta tehnyt työuransa Helsingissä. Ropolle siirtymisen myötä Rönkkö muuttaa Kuopioon, mutta liikkuu aktiivisesti Kuopion ja Helsingin väliä.

Uusi talousjohtaja aloittaa tehtävässään 1.3.2018 ja raportoi Ropon toimitusjohtaja Artti Aurasmaalle. Ropo Capitalin nykyinen talousjohtaja Timo Lappi jättäytyy pois yhtiön toiminnasta toukokuun lopussa.

Lisätietoja:
Jenni Jantunen, brändi- ja markkinointipäällikkö, Ropo Capital, puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital on johtava kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markki-noilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Yli 8 000 yritystä Suomessa käyttää aktiivisesti palvelujamme. Kasvuvauhtimme on ollut viime vuosien aikana noin 40 prosenttia ja vuonna 2017 liikevaihtomme ylittää 40 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.