Ropo Capital_Case Lappeenrannan Energia

Asiakasvideo: Case Lappeenrannan Energia

Lappeenrannan Energian toimitusjohtaja Reijo Kolehmainen kertoo videolla, miten yhteistyö Ropo Capitalin kanssa on toiminut. Ropo on vastannut energiayhtiön laskun elinkaaren hallinnasta helmikuusta 2017 lähtien.

Lappeenrannan Energia uudisti laskutuksensa Ropon palveluilla ja siirtyi pitkälle automatisoituun laskutuksen ja saatavien hallinnan malliin alkuvuodesta 2017. Uudistuksessa energiayhtiölle oli tärkeää, että käyttöön saadaan koko laskutuksen elinkaaren kattava palvelu.

Lappeenrannan Energia näki Ropon kumppaniksi, jolla on hyvä teknologiaosaaminen ja asiakaslähtöinen toimintamalli.

– Meille on tärkeää, että meidän kehitysehdotuksiamme kuunnellaan, ja alusta asti olemme Ropon kanssa keskustelleet yhdessä tekemisestä. Palvelua kehitetään yhteistyössä, Lappeenrannan Energian toimitusjohtaja Reijo Kolehmainen tiivistää.

– Oman teknologiansa ansiosta Ropo on kehityksen kärjessä, Kolehmainen linjaa.


Lue lisää Lappeenrannan Energialle toteutetusta palveluratkaisusta:

ropocapital.fi/fi/asiakasratkaisu/lappeenrannan-energia-oy/