Kuva: Luja Yhtiöt

Lujabetoni ja Ropo Capital yhteistyöhön

Luja-yhtiöihin kuuluva Lujabetoni Oy ulkoistaa laskutuksensa Ropo Capitalille 16.10. alkaen. Palvelusopimukseen sisältyy koko laskun elinkaaren hallinnan kattava ratkaisu: laskujen lähetys, maksuvalvonta sekä tarvittaessa muistutus- ja perintäpalvelu.

Lujabetoni on osa Luja-konsernia, joka on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Luja-yhtiöihin kuuluvat rakennusliike Lujatalo Oy, betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja kuivatuoteyritys Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on 497 M€ ja yhtiö työllistää yli 1600 rakentamisen ammattilaista.

Laskun elinkaaripalveluiden lisäksi Ropo Capital tarjoaa Lujabetoni Oy:lle ratkaisuja ostolaskujen käsittelyyn. Tulevaisuudessa Lujabetonin asiakkaille pyritään tarjoamaan myös joustavia rahoituspalveluja yhteistyössä Ropo Capitalin kanssa.

– Valtakunnallisena betoniteollisuusyrityksenä Lujabetoni on meille erittäin mielenkiintoinen asiakkuus. Täysin digitalisoitu laskun elinkaarimalli on nykyaikainen ja sillä voidaan tehokkaasti virtaviivaistaa laskutusta, kertoo Ropo Capitalin asiakkuusjohtaja Ville Räsänen.

Lujabetonin laskun elinkaaren hallinta siirtyy Ropo Capitalin hoidettavaksi 16.10.2017 alkaen.

Lisätietoja:
Jukka Vehviläinen, talousjohtaja, Lujabetoni Oy, puh. 044 585 2070, jukka.vehvilainen@luja.fi
Ville Räsänen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital, puh. 044 535 9955, ville.rasanen@ropocapital.fi

Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Yhtiön liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 600 betoniammattilaista. Lujabetonilla on elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehtaita 20 paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. www.lujabetoni.fi

Kuva: Luja-yhtiöt