Jätekukko ja Ropo Capital yhteistyöhön

Jätekukko virtaviivaistaa laskutustaan ja maksuvalvontaa, yhteistyökumppaniksi Ropo Capital

Jätekukko Oy ja Ropo Capital ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Jätekukko ottaa käyttöön Ropo Capitalin laskun elinkaaripalvelun. Uudistus yhdistää Jätekukon laskujen välityksen, saatavien hallinnan ja reskontran yhteen järjestelmään, automatisoi laskutusprosessia ja mahdollistaa laskun reaaliaikaisen seurannan.

Jätekukko on kuopiolainen palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Yhtiön toimialue kattaa 16 kuntaa ja alueella on 220 000 asukasta.

– Uudistamme Ropon kanssa laskutuksemme digiaikaan. Tämän tyyppinen yhteistyö on meille taloudellisesti järkevää, se vähentää manuaalista työtä ja lisäksi saamme käyttöömme kattavat raportointiominaisuudet. Jatkossa laskujen tilaa on mahdollista seurata vaikka reaaliajassa – se on meille mahdollisuus parantaa myös asiakaspalveluamme, kertoo Jätekukon toimitusjohtaja Arto Ryhänen.

Jätekukolle toteutettavaan palvelukokonaisuuteen sisältyy laskujen välitys, maksuvalvonta ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu sekä täydellinen reskontraulkoistus. Ropo Capital vastaa kokonaisuudesta helmikuusta 2018 lähtien.

– Meidän ratkaisumme yhtenäistää ja automatisoi koko laskun elinkaaren. Laskutusprosessin jokainen osa-alue on tarkasti seurattavissa ja laskutuksesta saadaan aiempaa parempaa dataa liiketoiminnan tueksi, kuvailee Ropo Capitalin asiakkuusjohtaja Ville Räsänen.

Lisätietoja:
Arto Ryhänen, toimitusjohtaja, Jätekukko Oy, puh. 044 368 0150, arto.ryhanen@jatekukko.fi
Ville Räsänen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital, puh. 044 535 9955, ville.rasanen@ropocapital.fi

Jätekukon palveluihin kuuluu jätteenkuljetuspalvelut, jätehuollon palveluneuvonta, lajitteluasemat, Kuopion jätekeskus sekä Rinki-ekopisteverkostoa täydentävät ekopisteet. Yhtiön liikevaihto on n. 20 miljoonaa euroa ja se vastaa noin 1,6 miljoonasta jäteastiatyhjennyksestä vuodessa. www.jatekukko.fi