Maailmanliiga 2017 Helsingissä Hartwall Arenalla

Ropo Capital on lentopallomaajoukkueen kumppani

Lentopallon maailmanliigaa pelataan ensi viikolla Helsingin Hartwall Arenalla 8.-10.6. Ropo Capital on Suomen miesten lentopallomaajoukkueen kumppani ja mukana tukemassa joukkueen menestystä.

Maailmanliigan kotiottelut pelataan ensimmäistä kertaa Hartwall Arenalla. Jokaisena päivänä on kaksi ottelua, joista iltapeleissä Suomi kohtaa torstaina Slovakian, perjantaina Kiinan ja lauantaina Australian.

– Suomalaisessa lentopallossa on eletty hienoa huumaa jo parin vuoden ajan. Ropo Capital on maajoukkueen pitkäaikainen kumppani ja jakaa saman motivaation kasvuun. Laskutuksen uudistamisessa me haluamme olla maailman parhaita, kertoo Ropo Capitalin myyntijohtaja Sami Kouva.

Lisätietoja Maailmanliigasta:
www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/tapahtumat/maailmanliiga-2017.html