Pharmadata ja Ropo Capital uudistavat apteekkien laskutuksen

Pharmadata ja Ropo Capital uudistavat apteekkien laskutuksen

Apteekkien ohjelmistoihin keskittynyt Pharmadata ja Ropo Capital ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Ropo Capitalin laskutuspalvelut voidaan integroida osaksi apteekkien käyttämiä pd3- ja Salix -ohjelmistoja.

Ropo Capitalin tavoitteena on tehdä laskutuksesta apteekeille mahdollisimman helppoa. Laskutuksen palvelukokonaisuuteen sisältyy koko laskun elinkaaren hallinta laskujen toimituksesta maksuvalvontaan sekä automatisoituun muistutus- ja perintäpalveluun. Lisäksi palveluun kuuluu laskujen maksamiseen ja maksuvalvontaan liittyvä asiakaspalvelu.

Pharmadata Oy on Suomen apteekkariliiton omistama yritys, jonka järjestelmiä käyttää n. puolet kaikista Suomen apteekeista. Pharmadata kehittää apteekkitoimialaa kiinteässä yhteistyössä apteekkareiden kanssa. Yhteistyön myötä laskutuksen ratkaisut ovat apteekkien käytössä suoraan Pharmadatan järjestelmien kautta.

– Julkaisimme yhteistyön apteekeille asiakastilaisuudessamme ja vastaanotto oli todella positiivinen. Apteekeissa on kysyntää nimenomaan tällaiselle laskutusta tehostavalle ratkaisulle. Ropo Capitalin tarjoama digitalisoitu laskun elinkaaripalvelu vastaa apteekkien tarpeeseen todella hyvin, kertoo Pharmadatan myyntijohtaja Juha Aintila.

– Ropon tehokkaaseen automatisointiin perustuva laskun elinkaaripalvelu nimenomaan apteekkien tarpeisiin räätälöitynä on erittäin toimiva lisä Pharmadatan palvelukokonaisuuteen. Apteekkitoimiala on meille hyvin mielenkiintoinen ja lähdemme innolla lanseeraamaan laskutusintegraatiota Pharmadatan kanssa, kommentoi Ropo Capitalin asiakkuusjohtaja Ville Räsänen.

Lisätietoja:
Juha Aintila Pharmadata Oy, myyntijohtaja, 040 5488 494, juha.aintila@pharmadata.fi
Ville Räsänen, Ropo Capital, asiakkuusjohtaja, 044 535 9955, ville.rasanen@ropocapital.fi

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Yli 8 000 yritystä Suomessa käyttää aktiivisesti palvelujamme. Työllistämme n. 130 talouden ammattilaista ja vuonna 2017 liikevaihtomme ylittää 40 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.

Pharmadata Oy on apteekkialan tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja tuottava yritys, jonka tuotteita ovat pd³ ja Salix sekä Procuro, Presto, Proselecta, Prologis, Apteekkiverkko ja EasyMedi. Tarjoamme lisäksi Service Desk palveluja sekä ohjelmistokoulutusta ja asiantuntijapalveluita. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2016 noin 7,4 miljoonaa euroa. www.pharmadata.fi