Trust on nyt Ropo Capital

Trust Kapital uudistaa vahvasti brändiään ja samalla yhtiön nimi muuttuu. Koko konsernin kattobrändiksi tulee Ropo Capital. Uusi nimi ja ilme korostavat yhtiön suomalaisia juuria.

Trust Kapital on nyt virallisesti Ropo Capital. Nimenmuutoksen yhteydessä yhtiön ilme uudistuu täysin. Nimenmuutoksen taustalla vaikuttavat omistuspohjan muutos ja Enfo Zenderin yrityskauppa, mutta myös ajatus kansainvälisen brändin rakentamisesta.

Uusi nimi ja brändi-ilme otetaan käyttöön helmikuun aikana vaiheittain.

Uuden brändin avulla haluamme vahvistaa identiteettiämme suomalaisena palveluyhtiönä, joka on uudistamassa koko laskutuksen ajatusta. Ropo-brändi sitoo Trust Kapital konserniin kuuluvat yhtiöt sekä Enfo Zenderin yhden nimen ja ilmeen alle.  Ropossa yhdistyy Trustin rohkeus ja Zenderin pitkät juuret, kertoo Ropo Capitalin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Jantunen.

Uuteen yhteiseen nimeen päädyttiin pitkän harkinnan jälkeen. Nimi otetaan käyttöön kaikessa yhtiön viestinnässä 16.2. Nimiuudistuksessa ja uuden identiteetin luomisessa mukana on ollut strateginen luova toimisto N2.

– Nimi on nyt suomenkielinen ja kansainvälisestikin helposti omaksuttava. Ilmettä on raikastettu vahvasti. Mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi väreissä korostuvat myös skandinaaviset siniset sekä kulta ja oranssi. Yhtiön suomalaiset juuret ja arvomaailma näkyvät kuvamaailmassa, jossa Suomen luonto ja vuodenaikojen vaihtelussa korostuvat värit ovat pääosassa, Jantunen kuvailee.

Trust Kapitalista Ropo Capitaliksi muuttunut yhtiö työllistää Suomessa n. 130 talouden asiantuntijaa ja kilpailee markkinoilla koko laskun elinkaaren digitalisoivalla palvelukokonaisuudella. Yhtiön liikevaihto nousee kuluvana vuonna yli 40 miljoonaan euroon ja noin joka kuudes Suomessa toimitettava lasku välitetään yhtiön kautta.

 

Lisätietoja:
Jenni Jantunen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Ropo Capital, puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi
Artti Aurasmaa, toimitusjohtaja, Ropo Capital, artti.aurasmaa@ropocapital.fi