Talenom aloittaa yhteistyön Trust Kapitalin kanssa ja ostaa Trust Accountsin liiketoiminnan

Talenom ja Trust Kapital Group ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta, joka integroi Trust Kapitalin laskutuksen ja rahoituksen ratkaisut osaksi Talenomin palvelukokonaisuutta. Osana kokonaisjärjestelyä Talenom ostaa Trust Kapital -konserniin kuuluvan Trust Accountsin tilitoimistoliiketoiminnan.

Talenom Oyj:n ja Trust Kapital Group TKG Oy:n väliset neuvottelut Trust Accounts TKG Oy:n liiketoiminnan ostamisesta sekä osapuolten välisestä yhteistyöstä ovat edenneet nopeasti. Osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä yhteistyö myyntilaskutusratkaisujen osalta alkaa ja liiketoimintakauppa Trust Accountsin osalta toteutuu.

– Nyt solmittu yhteistyö Talenomin kanssa on meille tärkeä askel oman kumppaniekosysteemimme kehittämisessä ja osa kasvustrategiaamme. Kumppanuuden myötä Talenom ottaa Trustin laskutuksen ja rahoituksen ratkaisut osaksi palvelukokonaisuuttaan, joka on selkeä lisäarvo sekä meille että Talenomin asiakkaille, Trust Kapitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa kommentoi.

Talenomille yhteistyö mahdollistaa entistä laajemman ja räätälöidymmän myyntilaskutuspalvelun tarjoamisen. Järjestely ei muuta Talenomin orgaaniseen kasvuun pohjaavaa strategiaa.

– Yhteistyön myötä pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme täysin uusia ratkaisuja myyntilaskutukseen, kuten esimerkiksi laskurahoituspalvelun. Talenomille Trust Kapitalin kanssa toteutetussa kokonaisjärjestelyssä on kysymys ennen muuta suorituskyvyiltään, laajuudeltaan ja kapasiteetiltaan paremmasta myyntilaskutusprosessista, kertoo Talenomin talousjohtaja Jussi Paaso.

– Keskitymme edelleenkin orgaaniseen kasvustrategiaan, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä oman myyntiverkoston sekä franchise yrittäjien kautta, Paaso korostaa.

Yhteistyösopimus ja Trust Accountsin liiketoimintaa koskeva liiketoimintakauppa on toteutettu riippuvaisina toisistaan. Trust Accountsin 18 työntekijää siirtyvät Talenomin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupassa siirtyviä asiakkaita tiedotetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:
Talousjohtaja Jussi Paaso, Talenom Oyj, puh. 044 066 6622, jussi.paaso@talenom.fi
Toimitusjohtaja Artti Aurasmaa, Trust Kapital Group TKG Oy, puh. 045 186 1775, artti.aurasmaa@trustkapital.fi

Trust Kapital Group TKG Oy on kotimainen talouden hallintaan liittyvien liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkainamme on lähes 20 000 yritystä Suomessa ja työllistämme noin 90 talouden ammattilaista. Kasvuvauhtimme on ollut viime vuosien aikana noin 40 prosenttia ja viimeisimmällä tilikaudella liikevaihtomme ylitti 10 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla merkittävä palveluyhtiö ja oman alamme markkinajohtaja Suomessa. www.trustkapital.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja. Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 33 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2014 verrattuna 11,6 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva – liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2011 – 2015 oli 13 %. www.talenom.fi