Trust Kapital rekrytoi Kuopiossa: 5 avointa paikkaa haussa

Trustin porukkaan haetaan lisää uusia osaajia. Yhtiö kasvaa vauhdilla ja mielenkiintoisia haasteita riittää! Nyt avoinna on viisi kiinnostavaa paikkaa, joista jokainen tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan hienoa kasvutarinaa. Hakemukset 16.10. mennessä rekry@trustkapital.fi.

Trustin porukkaan haetaan lisää uusia osaajia. Yhtiö kasvaa vauhdilla ja mielenkiintoisia haasteita riittää! Nyt avoinna on viisi kiinnostavaa paikkaa, joista jokainen tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan hienoa kasvutarinaa.
Reskontrapäällikkö (1 paikka) / Reskontranhoitaja (2 paikkaa)
Reskontratyö tarkoittaa Trustilla asiakasyritystemme osto- ja myyntitilien hoitoa sekä maksu- ja luotonvalvontaan liittyvissä asioissa avustamista. Työ edellyttää huolellisuutta, ja lisäksi kaikilta hakijoilta vaaditaan kokemusta reskontranhoidosta sekä perusymmärrystä kirjanpidosta ja keskeisestä työhön liittyvästä lainsäädännöstä.
Reskontranhoitajan tehtävässä pääpaino on asiakasyritysten osto- ja myyntitilien hoidossa. Hyvä organisointikyky, joustavuus ja aikatauluihin sitoutuminen auttavat tehtävässä menestymistä.
Reskontrapäällikkö toimii reskontraryhmän esimiehenä ja vastaa reskontratoimen kehittämisestä sekä toiminnan koordinoinnista. Tehtävä edellyttää liiketoimintalähtöistä ajattelua, rohkeutta ja kykyä ajatella reskontratointa uudella tavalla sekä halua kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti. Päällikkötasolla vaatimuksena on usean vuoden esimieskokemus.
HR-koordinaattori (1 paikka)
Meitä Trustilaisia on jo lähes sata, ja meistä huolehtiminen alkaa viedä paljon aikaa. Tämän vuoksi henkilöstöön liittyvät asiat annetaan hoidettavaksi kokopäivätoimiselle HR-koordinaattorille. Koordinaattorin tehtäväkenttään kuuluu mm. työsuhteen aloittamiseen liittyvien asioiden hoitoa, työhyvinvointi- ja koulutusasioiden koordinointia sekä muiden henkilöstöprosessien ylläpitämistä. Henkilöstöasioiden kehittäminen on yksi tehtävän pääpainopisteistä.
Koordinaattorilta edellytetään hyvää organisointikykyä ja halua kehittää työyhteisöä omalla toiminnallaan vielä entistäkin paremmin toimivaksi ja kiinnostavammaksi. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.
Ohjelmistosuunnittelija (1 paikka)
Yksi Trustin kilpailukyvyn perusteista on oma ohjelmistotuotanto ja tästä vastaava koodaritiimi on kasvanut jo reippaasti yli 10 hengen. Nyt porukkaan haetaan uutta vahvistusta, jolla on osaamista erityisesti web-koodauksesta. Lisäksi tulisi hallita ainakin seuraavat osa-alueet: PHP, HTML, JavaScript, JQuery, Ajax, XML, MySQL, Linux, Apache, Web Service.
IT:n tehtävät keskittyvät pitkälti konsernin sisäiseen ohjelmisto- ja palvelukehitykseen, järjestelmien ylläpitoon sekä asiakaskohtaisten räätälöintien tehtailuun. Monipuolista osaamista vaaditaan, pitää olla kartalla uusista tekniikoista ja työnjäljen täytyy pysyä laadukkaana silloinkin, kun deadline painaa päälle.

Hakuohjeet ja -ilmoitukset kokonaisuudessaan trustkapital.fi/rekrytointi>>.
Hakuaika päättyy 16.10.


Trust Kapital on kuopiolainen laskun elinkaaren hallinnan ja rahoituksen palveluihin keskittyvä kasvuyritys. Markkinassa olemme haastajan asemassa ja haluamme kehittää rohkeasti koko toimialaa. Henkilöstön osaaminen on meille elinehto – uskomme, että menestys rakennetaan vahvan teknologiaosaamisen, korkean palvelun laadun ja osaavan asiakaspalvelun varaan.