Procountor valitsi Trust Kapitalin ensisijaiseksi muistutus- ja perintä-kumppanikseen

Trust Kapital ja Procountor ovat aloittaneet yhteistyön, joka integroi Trust Kapitalin muistutus- ja perintäpalvelun osaksi Procountorin asiakkailleen tarjoamaa laskutuspalvelua. TrustPointin ja Procountor-ohjelmiston välinen integraatio julkaistaan 24. syyskuuta.

Procountor on sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, jota käyttää yli 16 000 yritystä. Integraation myötä Procountorin asiakkaat saavat Trust Kapitalin muistutus- ja perintäpalvelut käyttöönsä suoraan Procountor-ohjelmiston kautta. Jatkossa erääntyneet saatavat voidaan toimittaa Trust Kapitalin TrustPoint-järjestelmään ohjelmistojen välistä rajapintaa hyödyntäen.

Trust Kapital on Procountorin ensisijainen muistutus- ja perintäkumppani, ja yhteistyön odotetaan tuovan merkittävästi uusia pk-sektorin asiakkuuksia.

– Procountor on Trustin tapaan vahvasti kasvava organisaatio, jonka kautta meille avautuu uusi, todella mielenkiintoinen palveluiden jakelukanava. Tällaiset kumppanuudet ovat tärkeitä tukipilareita meidän kasvulle ja Trustin menestyksen avain jatkossakin. Procountor on arvostettu toimija, ja kumppanuus tuo lisäarvoa sekä meidän että Procountorin asiakkaille, Trust Kapitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa kuvailee.

 

Lisätietoja:
Asiakasvastaava Antti Malkki, puh. 030 688 6638 / antti.malkki@trustkapital.fi.
Voitte ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluumme info@trustkapital.fi / 030 688 6600.

www.procountor.com