Terveystalo ja Trust Kapital yhteistyöhön

Suomen suurin terveyspalvelualan yritys Terveystalo on valinnut Trust Kapitalin kumppanikseen laskun elinkaaren hallinnan uudistukseen liittyvässä kilpailutuksessa. 

Johtavaksi suomalaiseksi terveydenhuoltoalan toimijaksi kasvaneelle Terveystalolle on tärkeää pysyä kehityksen kärjessä ja hyödyntää uutta teknologiaa paitsi palvelukokemuksen tuottamisessa myös konsernin sisäisten prosessien optimoinnissa. Talouden hallintaan liittyvien osa-alueiden kilpailutuksen avulla haluttiin varmistaa, että käytössä ovat terveyskonsernin liiketoimintaa parhaiten tukevat ratkaisut sekä laskutuksen että saatavien hallinnan ja kokonaisprosessin raportoinnin osalta.

Terveystalon saatavien hallinnan kokonaisuus siirtyi Trust Kapitalin hoidettavaksi vuoden 2016 alussa.

– Uuden sopimuskumppanin avulla Terveystalossa halutaan kehittää konsernin talousprosesseja entisestään ja kiinnittää huomiota erityisesti läpinäkyvyyttä ja seurattavuutta parantaviin osa-alueisiin. Trust erottui muun muassa kattavilla raportointityökaluilla sekä innovatiivisella hinnoittelumallilla. Trust pystyi tarjoamaan meille kokonaistaloudellisesti järkevimmän ratkaisun, Terveystalon talousjohtaja Ilkka Laurila kertoo.

– Meidän tavoitteemme on toteuttaa asiakkaalle aina kilpailukykyinen ja lisäarvoa tuottava kokonaisratkaisu. Kilpailuetujamme ovat vahva teknologiaosaaminen ja prosessien tehokas digitalisointi. Olemme vahvoilla niillä toimialoilla, joilla laskutuksen kokonaisprosessiin sisältyy paljon räätälöintejä ja muita erityisvaatimuksia, kuvailee Trust Kapitalin asiakkuusjohtaja Mikko Uotinen.

Kokoluokaltaan Terveystalo on Trust Kapitalin suurin yksittäinen terveyspalvelusektorin asiakkuus. Suomen johtavana työterveyspalveluiden tuottajana Terveystalo vastaa puolen miljoonan suomalaisen työterveyshuollosta, ja hallitsee kaiken kaikkiaan noin kymmentä prosenttia kaikista Suomen vuotuisista lääkärikäynneistä. Vuonna 2015 konsernissa oli yli 4 miljoonaa potilaskäyntiä ja lääkärikäyntejä yli 2,5 miljoonaa.

– Terveystalo on meille merkittävä referenssi ja tärkeä päänavaus terveyssektorille. Meillä on tarvittava osaaminen alan erityispiirteisiin liittyen ja palvelukonseptimme monistuu tehokkaasti monen kokoisiin organisaatioihin. Lähivuosina haemme voimakasta kasvua terveyspalveluiden sektorilta, Uotinen jatkaa.

Lue lisää Terveystalolle toteutetusta palveluratkaisusta:
ropocapital.fi/fi/asiakasratkaisu/terveystalo/ 


TerveystaTerveystalo
 on Suomen verkostoltaan suurin terveyspalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Olemme Suomen 15. suurin työllistäjä, ja meillä työskentelee lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Suomen johtavana valtakunnallisena työterveyspalvelujen tuottajana vastaamme puolen miljoonan suomalaisen työterveyshuollosta. www.terveystalo.com

Trust Kapital Group on kotimainen talouden hallintaan liittyvien liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkainamme on lähes 20 000 yritystä Suomessa ja työllistämme noin 90 talouden ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 8 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla merkittävä palveluyhtiö ja oman alamme markkinajohtaja Suomessa.