Laskusaatavarahoitus

Rahoituspalvelumme avulla asiakkaamme saavat laskuihin sitoutuneen pääoman yrityksen käyttöön heti riippumatta laskun eräpäivästä. Laskusaatavarahoitus on hyvä ratkaisu, kun haluat parantaa yrityksesi maksuvalmiutta ja vakauttaa liiketoimintaa.

  • Laskusaatavarahoitus on varma tapa saada maksusuoritus laskuista nopeasti ja ilman maksuviiveitä.
  • Voit itse valita, miten laskurahoitusta käytät. Voit rahoittaa yksittäisiä laskuja, laskuja tietyillä kriteereillä tai kaikki laskut.
  • Pääoma tilitetään asiakkaalle heti laskun hyväksymisen jälkeen eli kassankierto nopeutuu merkittävästi.
  • Rahoitettujen laskujen maksuvalvonta hoituu osana Ropon laskutusprosessia eikä vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä.
  • Laskurahoitus sopii yrityssaatavien rahoittamiseen ja luottotappioriski säilyy asiakkaalla.

Ropo rahoittaa yritysten välisiä, erääntymättömiä laskuja. Laskun maksajana voi olla yritys, julkisyhteisö (kunnat, kaupungit, valtio) sekä asunto- tai kiinteistöosakeyhtiö. Ropo tarkistaa kunkin laskun kohdalla ostajan rahoituskelpoisuuden. Myös projektilaskujen rahoittaminen on mahdollista. Rahoittamattomien laskujen kohdalla huolehdimme puolestanne eräpäiväseurannasta ja tarjoamme tarvittaessa maksuhuomautus- ja perintäpalvelun.

Laskusaatavarahoituksen voi sisällyttää osaksi laskun elinkaaripalveluamme. Elinkaaripalveluun sisältyy laskujen välitys, reskontravalvonta ja automatisoitu muistutus- ja perintäpalvelu sekä maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu.

Laskusaatavarahoitus

Haluatko lisätietoja? Rahoitusasioissa palvelemme arkisin klo 9-16.30
Puh. 030 688 6650 | rahoitus@ropocapital.fi