Ropon laskutusvaihtoehdot täydentyvät MobilePaylla

Ropon laskutusvaihtoehtojen kokonaisuus täydentyy uudella MobilePay Invoice -tuotteella, jonka avulla laskuttaminen on helppoa ja laskujen maksaminen vastaanottajalle vaivatonta.

Jatkossa asiakkaillamme on mahdollisuus laskuttaa omia asiakkaitaan suoraan MobilePaylla. Laskut voidaan lähettää suoraan sovellukseen tai lisätä paperilaskulle QR-koodi tai sähköpostilaskulle linkki, joiden kautta laskut tulevat maksettavaksi MobilePayhin.

Maksu tapahtuu puhelimella yhdellä pyyhkäisyllä ja samalla kuluttaja voi valita MobilePayn laskutuskanavaksi tuleville laskuille. Palvelun avulla paperi- ja sähköpostilaskut on helppo konvertoida uuteen laskutuskanavaan.

Laskujen maksaminen MobilePaylla tuo useita etuja yritykselle. Paperilaskuista aiheutuvat kulut sekä hallintoon ja maksujen perimiseen käytetty aika pienenevät, mikä tuo selvää kustannussäästöä. Laskun tilaa voidaan seurata reaaliaikaisesti ja maksujen täsmäytys on tehokasta – summa ja viite täsmäävät aina, sillä maksaja ei voi muokata niitä. Myös maksaminen on helppoa, mikä nopeuttaa kassavirtaa.

Laskujen välitys on osa laskun elinkaaripalveluamme. Elinkaaripalveluun sisältyy laskujen välityksen lisäksi reskontravalvonta sekä muistutus- ja perintäpalvelu, reaaliaikainen raportointi ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu.

Lue lisää:
Pihlajalinna yhteistyöhön MobilePayn kanssa − voit maksaa lääkärikäynnin laskun helposti mobiilimaksulla