Sami Kouva nimitetty Trust Kapitalin myyntijohtajaksi

Seuraavaa kasvuloikkaa tavoittelevan Trust Kapital Groupin myyntijohtajaksi on nimitetty myynnin ja rahoituksen tehtävissä 20 vuoden uran tehnyt Sami Kouva. Kouva johtaa myynti- ja markkinointiorganisaatiota entistä vahvempaan asiakkuuksien hallintaan ja rakentaa strategiaa Trust Kapitalin laajentuvan palveluvalikoiman taustalle.

Laskutus- ja maksuvalvontamarkkinassa operoiva Trust Kapital on vahvistanut asiantuntijakaartiaan nimittämällä yhtiöön myyntijohtajan. Joulukuun alussa tehtävässä aloittanut Sami Kouva siirtyi Trust Kapitalin palvelukseen IT- ja rahoitusratkaisuja tarjoavan 3 Step IT:n myynnin johdosta.
Palvelua ja teknologiaa yhdistävät konseptit sekä rahoitusinstrumenttien tuntemus ovat Kouvan vahvuuksia. Trust Kapitaliin myyntijohtaja palkattiin nimenomaan kehittämään olemassa olevaa myyntikonseptia aiempaa vahvemmin rahoitukseen painottuvien palveluratkaisujen ja pitkäjänteisen asiakkuuksien johtamisen näkökulmasta.
– Tarkoitukseni on virittää Trustin jo nykyisellään erittäin hyvin toimiva myyntiorganisaatio huippuunsa. Yhtiö on erinomaisessa tuloskunnossa ja myynnin esteitä on jo taklattu hyvin. Se näkyy muun muassa isoina referenssicaseina, jotka ovat poikineet paljon lisäkysyntää, Sami Kouva kuvailee.
– Myynnin osalta selkeä tavoite tulevalle vuodelle on volyymin kaksinkertaistaminen. Uskon, että siihen päästään panostamalla suurasiakkaisiin erityisesti meille vahvoilla toimialoilla. Lisäksi kumppaniyhteistyö ja asiakkuuksien hallinnan kehittäminen tulee olemaan suuressa roolissa. Meillä on noin 20 000 asiakkaan kanta jo nyt ja kehittämällä mm. rahoitukseen keskittyvää palveluvalikoimaamme, voimme palvella heitä ja koko markkinaa vielä aiempaa kokonaisvaltaisemmin, Kouva jatkaa.
Markkinajohtajaksi 2020 mennessä
Trust Kapital on kasvanut viimeisten vuosien aikana noin 40 prosentin vuosivauhdilla. Kasvuvauhdista parhaiten kertoo kasvanut volyymi; yhtiö käsitteli viime vuonna lähes 3 miljoonaa toimeksiantoa ja tulevana vuonna määrä tulee nousemaan jo yli 6 miljoonaan. Yhtiön kasvu on perustunut laskutuksen ja maksuvalvonnan toimintamallien kehittämiseen – Trust Kapital kilpailee teknologiaosaamisella, jota tukee vahva asiakaspalvelu ja rohkeat hinnoittelumallit.
Jatkossa kasvua haetaan myös uusia palveluratkaisuja luomalla. Tavoitteena on markkinajohtajuus Suomessa vuoteen 2020 mennessä.
– Kaikki myynnilliset toimenpiteet perustuvat tavoitteeseen, että olemme markkinajohtaja vuoteen 2020 mennessä. Koko organisaation rooli asiakkuuden hoidossa kasvaa. Tavoitteena on uusien palveluratkaisujen luominen ja sitä kautta koko markkinan uudistaminen – haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut, parhaalla mahdollisella tavalla.
– Trustissa on äärimmäisen hyvä porukka ja liiketoiminnan potentiaali on valtava. Tässä on kaikki mahdollisuudet rakentaa 3 Step IT:n kaltainen kasvutarina ns. start upista satojen miljoonien kokonaisuudeksi, Kouva tiivistää.
Lisätietoja:
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Jantunen, Trust Kapital Group, puh. 044 756 9603,
jenni.jantunen@trustkapital.fi
Trust Kapital Group TKG Oy on kotimainen talouden hallintaan liittyvien liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkainamme on lähes 20 000 yritystä Suomessa ja työllistämme noin 90 talouden ammattilaista. Kasvuvauhtimme on ollut viime vuosien aikana noin 40 prosenttia ja viimeisimmällä tilikaudella liikevaihtomme ylitti 10 miljoonaa euroa. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla merkittävä palveluyhtiö ja oman alamme markkinajohtaja Suomessa.