Trust Kapital mukana Päivä Johtajana -tempauksessa 24.11.

Päivä Johtajana -tempaus tuo kuopiolaisen nuoren tutustumaan Trust Kapitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaan työhön. Kyseessä on Kuopion Nuorkauppakamarin järjestämä projekti, jonka kautta 17-24-vuotiaat opiskelijat pääsevät päiväksi seuraamaan johtajan työtä paikallisissa yrityksissä.

Trust Kapitalilla opiskelija pääsee sukeltamaan kasvuyrityksen arkeen. Päivän aikana toimitusjohtajan tehtäväkenttä tulee tutuksi ja opiskelija saa kokemuksia paitsi johtajan työstä myös esimiestehtävistä ja työelämän edellytyksistä.

Päivä Johtajana -ohjelman tarkoituksena on avartaa nuorten tietoisuutta yritysten arjesta ja poistaa mahdollisia ennakkoluuloja, joita johtajana olemiseen linkittyy. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omasta tulevaisuudesta työelämässä ja konkreettisia apuvälineitä työnhakuun ja työelämään liittyen.

Päivä Johtajana -tempauksia järjestetään vuosittain Nuorkauppakamarien toimesta ympäri Suomea. Kuopiossa tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa.