Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat: Team Leader asiakasneuvontaan

Työpaikan sijainti: Porvoo
Hakuaika: 5.4.2020 asti


Meidän tehtävämme Ropo Capitalilla on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisvaltaisesti ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen Ropolaisten joukko kasvaa vauhdilla, ja meillä on ilo tarjota mielenkiintoinen työpaikka liiketalouden osaajalle kansainvälistyvässä organisaatiossamme.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Porvooseen

 

TEAM LEADER, ASIAKASNEUVONTA

Pääasialliset tehtävät

Team Leaderina vastaat siitä, että tiimisi työarki rullaa sujuvasti ja huolehdit, että tiimiläisesi onnistuvat Ropon asiakaslupauksen lunastamisessa, eli tuottamaan monikanavaisesti luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa. Tarvittaessa tuet tiimiä hoitamalla myös itse asiakaskontakteja puhelimen, chatin ja verkkoviestien kautta.

Tiimiläistesi näkökulmasta olet valmentaja, joka on aina valmis auttamaan ja ohjaamaan päivittäisen työn tekemisessä. Tuet ja kannustat tiimiläisiäsi energisellä otteella ja saat heidät innostumaan ja onnistumaan yhteisissä tavoitteissa. Sinulla on motivoimisen ja sparraamisen taidot hyppysissä, joten tiimisi tulokset ovat nousujohteisia ja tiedostat, että sinulla on tärkeä rooli tiimin yhteishengen ja hyvinvoinnin ylläpitäjänä.

Odotamme sinulta

Olet haasteita pelkäämätön ja idearikas tyyppi, jota nopeat ja yllättävät muutokset eivät hätkäytä, päinvastoin ne nostavat parhaat puolesi esiin. Hektinen Contact Center -maailma ja asiakasneuvonnan tehtäväkenttä ovat sinulle tuttuja. Tiedät, että työ ei ole aina ruusuilla tanssimista ja välillä pitkän päivän jälkeen väsyttää, mutta juuri tämä tekemisen meininki ja yhteen hiileen puhaltaminen saavat sinut tuntemaan ylpeyttä sekä omaa että tiimin työtä kohtaan.

Viihdyt tehtävässäsi erinomaisesti, sillä suhtaudut tavoitteisiin kunnianhimoisesti, pidät ripeästä työtahdista ja nautit tiimin vetovastuusta. Sovit huumorintajuiseen ja suorapuheiseen porukkaamme, sillä ymmärrät, ettei työn tekemisen tarvitse olla aina niin vakavaa ja asiallista. Arvostamme aiempaa kokemusta esimiestyöstä tai tiimin vetämisestä. Lisäksi liiketalouden tuntemus on eduksi, mutta ennen kaikkea Ropon kulttuuriin sopiva asenne ja kehittymisen into ratkaisevat.

Työsuhteen tiedot

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen kannustavalta työporukalta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja pääset heti nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän sekä ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää itseäsi nuorekkaassa ja innostavassa työympäristössä mahtavien työtovereiden kanssa.

 

Olisitko sinä seuraava vahvistus ropojengiin? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille 5.4.2020 mennessä. Hakemuksen pääset jättämään tästä: tästä. 

 

Älä turhaan aikaile hakemuksen kanssa, sillä haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Yhteyskeskuspäällikkö Jenny Heinänen torstaisin klo 12-13  puh. 044 756 9935

Käy tutustumassa ropolaisten arkeen ja juhlaan Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!