Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat: Ruotsia osaava asiakasneuvoja

Työpaikan sijainti: Porvoo
Hakuaika: 9.2.2020 asti


Meidän tehtävämme Ropo Capitalilla on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisvaltaisesti ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Kasvusta ja kansainvälistymisestä johtuen etsimme ruotsia osaavia ja tavoitteellisella asenteella varustettuja asiakasneuvojia Porvoon Contact Centeriimme vakituiseen työsuhteeseen. 

 

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Porvooseen

 

 

RUOTSIA OSAAVIA ASIAKASNEUVOJIA

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli Ropon asiakaslupauksen lunastamisessa. Haluat olla tuottamassa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa. Työskentelet tavoitteellisesti ja monikanavaisesti puhelimen, chatin ja verkkoviestien kautta. Haluat aidosti auttaa asiakkaita ja tuottaa kokemuksen, jossa asiakas kokee saavansa ratkaisun mahdollisimman nopeasti ja asiantuntevasti.

Kohtaat tehtävässäsi rohkeasti ja avoimin mielin jokaisen vastaantulevan asiakaskontaktin. Sinulla on taito käsitellä erilaisia ihmisiä ja kyky pysyä tyynenä tiukankin paikan tullen. Sinulle on tärkeää kommunikoida selkeästi ja asiakkaan ymmärtämällä tavalla, joten osaat kääntää kapulakieliset ammattitermit ymmärrettäviksi ilmaisuiksi. Hyvä pelisilmä ja erinomainen tilannetaju auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Porvoon tiimissä vallitsee tarmokas ja yhteen hiileen puhaltava ilmapiiri, johon mahtuu kokemustaustaltaan erilaisia yksilöitä. Myös sinulla voi olla kokemus- tai koulutustaustaa eri toimialalta. Tärkeintä on, että omaksut nopeasti uusia toimintatapoja ja arvostat mahdollisuutta uuden oppimiseen. Suhtaudut palvelun laatuun yhtä intohimoisesti kuin me muut, ja olet valmis palvelemaan asiakkaitamme ensiluokkaisesti sekä suomen että ruotsin kielellä. Muiden kielien osaaminen on plussaa.

Viihdyt asiakasneuvojan tehtävässä, sillä ripeä työtahti ja tavoitteet saavat sinut innostumaan. Positiivisella asenteellasi kannustat myös muita parempiin ja odotukset ylittäviin suorituksiin. Kiinnostava toimiala, monipuoliset työtehtävät sekä työn tempo ovatkin asiakaspalvelutehtäviemme suola.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen kannustavalta työporukalta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja pääset heti nauttimaan hyvistä henkilöstöeduistamme, kuten sopimusruokailusta, kattavasta työterveyshuollosta sekä vakuutuksista. Panostamme säännöllisesti koko henkilöstön ja tiimien yhteisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, joihin myös sinä olet lämpimästi tervetullut!

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työvuorosi sijoittuvat palveluaikojemme mukaan arkisin klo 8-20 välille ja lauantaisin klo 9-15.

 

Olisitko sinä seuraava vahvistus ropojengiin? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille 9.2.2020 mennessä. Hakemuksen pääset jättämään tästä. 

Älä aikaile, sillä haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Yhteyskeskuspäällikkö Jenny Heinäseltä 30.1 klo 9-11, puh. 044 756 9935.

Käy tutustumassa ropolaisten arkeen ja juhlaan Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!