Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat: Reskontranhoitaja

Työpaikan sijainti: Kuopio
Hakuaika: 31.3.2019 asti


Me Ropo Capitalilla huolehdimme yritysten laskutuksesta kokonaisuutena ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen ropolaisten joukko kasvaa vauhdilla, ja meillä on ilo tarjota mielenkiintoinen työpaikka liiketalouden osaajalle kansainvälistyvässä organisaatiossamme.

 

Haussa Reskontranhoitaja Kuopioon

Pääasialliset tehtävät

Huolehdit itsenäisesti ja tehokkaasti maksusuoritusten kohdistumisesta oikeille laskuille osana reskontratiimiä. Lisäksi olet asiantuntija, joka vastaa asiakkaiden tekemiin sähköisiin yhteydenottopyyntöihin sekä muiden tiimien tekemiin sisäisiin palvelupyyntöihin.

Edellytämme sinulta

Menestyt tehtävässä, sillä sinulla on oma-aloitteinen työote sekä erinomaiset tiimityötaidot. Haluat omalla työpanoksellasi varmistaa, että tiimisi lunastaa sille asetetut aikataulut ja tavoitteet. Olet tottunut työskentelemään lukujen parissa ja omaksut nopeasti uudet järjestelmät. Työkokemus reskontranhoitoon tai maksuliikenteeseen liittyvistä asioista katsotaan eduksi. Tarjoamme kuitenkin hyvän perehdytyksen tehtävään, joten tärkeintä on se, että ymmärrät rahaliikenteen perusteet ja olet innokas sekä motivoitunut oppimaan lisää. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä kiinnostusta kehittää jatkuvasti omia sekä tiimin työtapoja. Arvostamme erityisesti iloista, ratkaisukeskeistä ja aikaansaavaa työotetta.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten sopimusruokailu, laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

 

Olisitko yksi meistä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.3.2019 mennessä. Hakemuksen pääset jättämään tästä.

(Rekrytointijärjestelmässämme saattaa esiintyä tilapäisiä häiriöitä. Mikäli hakemuksen jättäminen ei onnistu järjestelmän kautta, voit lähettää hakemuskirjeen ja ansioluettelon osoitteeseen rekry@ropocapital.fi)

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Johanna Putkonen keskiviikkona 27.3. klo. 13-14, puh. 044 719 3194

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!