Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat: Front-end kehittäjä

Työpaikan sijainti: Kuopio
Hakuaika: 15.5. asti

Kilpailukykymme perusta on Ropo Teknologiat -tiimin tuottama oma ohjelmistotuotanto, jonka ansiosta meillä on käytössämme nykyaikaisimmat teknologiat. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme lisää osaajia kehittämään kansainvälistyvää palvelutarjoamaamme. Näin ollen haemme Kuopioon innokasta ja uuden oppimisesta nauttivaa Front-end kehittäjää (devaajaa) kehittämään meidän softaa.

Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon:

 

FRONT-END KEHITTÄJÄÄ

Sinun ei tarvitse olla valmis guru alallasi, sillä meille riittää, että olet innokas ja haluat aidosti oppia uutta sekä saattaa asioita valmiiksi. Sinulla voi olla ohjelmointikokemusta jo muutamia vuosia, mutta positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat kuitenkin tärkeintä, mitä sinulla tulisi olla, jotta pärjäät meidän dynaamisessa tiimissä.

Odotamme sinulta:

  • Ohjelmointikokemusta 1-5 vuotta
  • Kokemusta tekniikoista, kuten React, Javascript, HTML, NodeJS, Vue.js
  • Katsomme eduksi kokemuksen UX-suunnittelusta sekä aiemmista käyttöliittymätoteutuksista

Työsuhteesi alussa tuemme sinua sisäisten koulutusten sekä henkilökohtaisen mentorin avulla, jotta pääset mahdollisimman nopeasti sisään talon tapoihin ja työntouhuun.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Kuopion päätoimipisteessämme Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, laajat vakuutukset sekä lukuisia muita henkilöstöetuja. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

 

Olisitko yksi meistä? Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 15.5.2019 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Hakemaan pääset tästä.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo. 15.00-16.00 CTO Ilkka Sammelvuolta, puh. 045 266 9330 tai Development Manager Esa Anttilalta puh. 044 744 0606.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!