Facebook LinkedIn Twitter Email

Avoimet työpaikat: Asiakasneuvojia Porvooseen

Työpaikan sijainti: Porvoo
Hakuaika: 5.5.2019


Olemme rekrytoineet kevään aikana ahkerasti uusia ropolaisia Porvoon Contact Centeriin, mutta kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme vielä lisää tavoitteellisia asiakasneuvonnan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Porvooseen

 

ASIAKASNEUVOJIA

Pääasialliset tehtävät

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Työskentelet tavoitteellisella otteella ja olet asiakkaan näkökulmasta nopeasti tavoitettavissa oleva asiantuntija, joka on aina valmis auttamaan.

Olet tehtävässäsi jatkuvasti valppaana, sillä jokainen vastaantuleva asiakaskontakti on erilainen. Sinulla on rautaiset hermot, joiden avulla ratkot haastavimmatkin tilanteet ja kiperimmät ongelmat. Nopea reagointikyky sekä erinomainen tilannetaju ovatkin ehdottomasti plussaa tehtävässä toimiessa.

Työskentelet päätteen äärellä ja jokainen kohtaamasi tehtävä on ainutlaatuinen etkä koskaan tiedä, mitä seuraava pitää sisällään. Juuri se tekee työstäsi mielenkiintoista ja mahdollistaa uuden oppimisen jokaisena työpäivänä, vaikka olisit toiminut tehtävässä jo pidempään –  vain oma mielenkiintosi on oppimisesi rajana.

Edellytämme sinulta

On aikamoinen rikkaus, että #ropojengiin kuuluu kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. Katsomme siis eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Toisaalta työ tekijäänsä opettaa, joten ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee. Palvelun laatu on meille tärkeä asia, joten edellytämme, että viestit sujuvasti suomeksi ja arvostamme erityisesti englannin ja ruotsin kielen osaamista.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä nautit ripeästä työtahdista ja olet motivoitunut saavuttamaan sekä ylittämään työllesi asetettuja tavoitteita. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten tuloksellisella työllä ja asenteella luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Porvoon toimipisteellämme ja käytössäsi ovat hyvät henkilöstöedut, kuten sopimusruokailu, kattava työterveyshuolto sekä vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

 

Olisitko yksi meistä? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille 5.5.2019 mennessä. Hakemuksen pääset jättämään tästä.

 

Haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Yhteyskeskuspäällikkö Emmi Saalamolta keskiviikkona 24.4. klo 12-13 sekä torstaina 2.5. klo 12-13, puh. 040 7417 663.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!